1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
@rootofallevil 2012 de istatistikte 10 kişi almış. Ama sayı olarak iibfye daha çok pay verilmiş.
-
@paretowilfredo inşallah dediğiniz gibi olur
-
Bu alımin guy dan evvel veya paralel sekilde gelmesini çok istiyordum. Bir sürpriz yapar mı ki
-
Yaklasik 1 ay öncesi tahminimde vdk nim tek seferde alıcağını belirtmistim.
Ancak yasallasan kanunda baya bi degusiklik oldu belki personeli simdi alip egitip kdv iadesini de sonra kanunlastirabilirler. Ayrica smmm lerede egitim verilecek. Ancak vdk nin ben p48 ile alacagini düşünmüyorum -
Vdk eski usule paralel alım yapabilir p40-54-57 vardı önceden bunlardan 54 ve 57 olanında işletme dersi vardı yeni sistemde p18-23-28 ve belki p48 kullanılır
-
@rootofallevil insAllah birden fazla degilde tek puan türü tercih eder.
-
Onceki puan turlerini baz alirsak vdk p18 23 28 olcagini dusunuyorum veya bunlarin 3 u degilde 2side olabilir p48 onceki vmy puan turlerine pek benzemiyor bana p48 olmaz gbi geliyor ama belli olmaz tabi
-
@flouriess10 p48 dememin sebebi önceki sistemde p40 a benzemesi. P40 puan türünde işletme yoktu fakat diğer 4 ana ders vardı, bir de yds yi çıkardılar.. benzerlik açısından en yakın p48 oluyor
-
Benim anlamadigim simdiki p48 eskiden ismi p35 iken hic bi kurum sallamiyodu guy disinda simdi puan turleri azaldi dyemi kurumlar kolaya kacmaktan birbirlerinden kopya cekmektenmi bilinmez p48 bir kiymete bindi bir kiymete bindi bu durum cok garibime gidiyor katsayilar hep ayniydi bitek 35 degil adi 48 oldu yani
-
daha önceki 2-3 ilana baktım hep 20 katı çağırmış. 400 ün 250 si bizi ilgilendirir ve bence 5000 kişiyi sınava çağırırlar.
-
Bende o 400 un 300 u bizi ilgilendirir diye dusunuyor 6 bin kisi sinava girer diye tahmin ediyorm
-
Dguy yüksek kapatir 86 filan
-
@torpil 400'lük iibf için 250 kişilik kontenjan olsa 10 katını bile çağırsa 2500 kişi eder. P48'den 2500 sıralama bu sene 82 - 83 puan civarı. Eğer sayılar 250 - 300 gibi sayılar olursa ve puan türü p48 olursa sadece, sizin dediğiniz 86 çok afaki kalıyor bu durum için.
-
@füreya, içinde söyledi: 1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
@torpil 400'lük iibf için 250 kişilik kontenjan olsa 10 katını bile çağırsa 2500 kişi eder. P48'den 2500 sıralama bu sene 82 - 83 puan civarı. Eğer sayılar 250 - 300 gibi sayılar olursa ve puan türü p48 olursa sadece, sizin dediğiniz 86 çok afaki kalıyor bu durum için.
400 lük alımda iibf için 250 kişilik kontenjan ayırılırsa demek istemiştim
-
İibf kontenjanını o kadar az ayırmazlar inşallah neticede vergi işi yapılacak ağırlıklı olarak
-
@füreya 86 dan aşşağısı kurtarmaz dguy guy gibi değil yüksek kapatıyor hep
-
@torpil ne yaptınız hocam 300 kişi alım olsa 20 katı 6000 yapar buda puan olarak 79 78 görür demek oluyor zaten birçok kişi atandı üst sıralardan
-
@torpil 40-50 kisilik alim icin evet dogru. Gundemdeki sayi icin 80 ustu herkes sinava girer. Ayrica trollmusun yoksa ortami mi geriyorsun anlamadim.
-
@torpil dguy en son 20 katı çağırdı. 400 kişilik ilanın en azı 300 iibf'li olsa 6000 yapar.Önümüzden giden guy,sgk,vmy,kaymakamlık ve bir çok ufak tefek yüksek puanlılar var.Doğru analizler yapalım insanları karamsarlığa itmeyelim.Saygılar...
-
Sadece P48 üzerinden hesaplamak pek doğru değil sgk gibi 2 belki 3 farklı puan türü olursa işler değişir.