1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
@elinor-ostrom soru dağılımı belli değil galiba
-
@timuçin ben bu ingilizceyi nie görmedim
-
@ltfye iktisatta ekonomik kuruluslar ve turkiye ekononsii de var yapstramadm Maliye Grubu; Kamu Maliyesi, Maliye Politikası, Türk Vergi Sisteminin Genel Esasları.
Muhasebe Grubu; Genel Muhasebe, Maliyet Muhasebesi, Şirketler Muhasebesi, Mali Tablolar
Analizi, Ticari Hesap.
Yabancı Dil; İngilizce.
2. Grup için
Atatürk Ġlkeleri ve Ġnkılap Tarihi,
Genel yetenek ve genel kültür,
Veri tabanı yönetimi, Bilgisayar ağları (Network), Sunucu ve sistem yönetimi (Unix), Yazılım
geliĢtirme (Java),
Yabancı Dil; İngilizce.
3. Grup için
Atatürk Ġlkeleri ve Ġnkılap Tarihi,
Genel yetenek ve genel kültür,
Ġstatistik Alan Bilgisi Konuları
Yabancı Dil; İngilizce.
VI - DEĞERLENDĠRME- Yazılı sınavın değerlendirilmesi sonucu, bu sınavdan 100 üzerinden 70 ve üzeri puan alan
adaylardan; tercih ettikleri grup dikkate alınarak en yüksek puan alan adaydan başlamak
üzere, atama yapılacak kadro sayısının iki katı aday sözlü sınava çağrılacaktır. Ayrıca, son
sıradaki adayla eşit puan alan adaylar da sözlü sınava çağrılacaktır. - Yazılı sınavda başarılı olamayanlar sözlü sınava alınmayacaktır.
- Sözlü sınav, adayların;
a) Yazılı sınav konularına ilişkin bilgi düzeyi,
b) Bir konuyu kavrayıp özetleme, ifade yeteneği ve muhakeme gücü,
c) Liyakati, temsil kabiliyeti, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu,
ç) Özgüveni, ikna kabiliyeti ve inandırıcılığı,
d) Genel yetenek ve genel kültürü,
e) Bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı,
yönlerinden değerlendirilerek, ayrı ayrı puan verilmek suretiyle gerçekleştirilir. - Adaylar, kurul tarafından yukarıda belirtilen (a) bendi için 50 puan, (b) ila (e) bentlerinde
yazılı özelliklerin her biri için 10 puan üzerinden değerlendirilecektir. - Sözlü sınavda başarılı sayılmak için, 100 tam puan üzerinden en az 70 puan alınması
gerekmektedir. - Giriş sınavı puanı; sözlü sınavda başarılı olan adayların sözlü sınav puanı ile yazılı sınav
puanının aritmetik ortalaması alınarak hesaplanır. - Başarı puanı en yüksek olan adaydan başlanmak suretiyle giriş sınavı duyurusunda gruplar
itibarıyla belirtilen Devlet Gelir Uzman Yardımcısı kadro sayısı kadar asil aday belirlenir. - Ayrıca başarılı olmak şartıyla giriş sınavında gruplar halinde ilan edilen kadronun % 20’si
- Yazılı sınavın değerlendirilmesi sonucu, bu sınavdan 100 üzerinden 70 ve üzeri puan alan
-
@ltfye Teşekür ederim hocam
-
@ltfye en korkmuyorumm hiç dostum çünkü 0 ingilizce Allah be verdiyse sallayacağız
-
Arkadaslar hayirli olsun. Acaba kaç soru olacak ? Soru dağılımı nasıl olur ? İngilizce yds düzeyinde mi olur ? Kafamda deli sorular ama çok sevindim gerçekten bu umutsuz günlerde. Hepimiz için hayirli olur inşallah.
-
Arkadaşlar hayırlı olsun
-
@victory-carleone hocam ama ne kadr etkili 100 soruysa mesela kaç yapmak lazm inglzce sorusu çoksa ayvayı yedik
-
Arkadaşlar ben tecili bozdurdum . Mesela Ağustos ta askere gidicem bu sınava başvurabilir miyim ?
-
Şöylede bir not geçeyim arkadaşlar ben 2013 yılında girmiştim bunun sınavına kpss sınav puanım 88 idi ve girdiğim sınavların çoğunu kazanıyordum. Ama bundan 50 puan anca almıştım hayatında girdiğim en saçma sınavdı diyebilirim zaten 70 yapan kazanmıştı ve tam dolmamıştı bile hele bir muhasebesi vardı 10 soru birbiriyle bağlantılıydı bir kaçırdınöı hepsi gidiyordu ben 2. Sorudan sonrasını yapamamıştım sonuç hüsran olmuştu inşallah öyle bir sınav yapmazlarda adam akıllı puanlar alabiliriz
-
Puanlar ortalama hesaplanıyorsa ingilizce olmasa da diğer derslerle telafi edilebilir diyebilir miyiz o zaman ?
-
@busonolsun bende öyle düşünüyorum dostum
-
@busonolsun ortalama olarak hesaplanıyorsa telafi edilebilir
-
@victory-carleone hocam muhasebe kpss düzeyinde miydi yoksa daha mı zordu valla ztn issizlikten kırıldık ınslh saçma sapan sorular gelmez
-
@ltfye kardeş ozamanlar sorular çalınıyordu fetö falan vardı bence şimdi öyle olmaz nakit akım falan hepsi bağlantılıydı valla hepsi zordu ama bence artık öyle bir sınav yapmazlar
-
Ingilizceyi mülakatta sorarlar eğer puanlamaya kesin olarak dahil ediyorlar ancak fazla zorlayacaklarini sanmam hem test hem mülakat için ortalama bir çalışma yeterlidir önemli olan alan bence özellikle muhasebe çok etkili olacak gibi geliyor bana bu sınavda.
-
Pareto sayfa açmış oradan devam edelim artık
-
Sıralama kaça kadar düşer arkadaşlar. Sizce ?
-
İngilizceye canım çok sıkıldı ya offf :((
-
buruk bir sevinç oldu.hayırlı uğurlu olsun.300 çok iyi.çok iyi. ing. de var ama olsun yapılır bir şekilde..bu son olsun.amin.evet garip bir sınavdı.inşallah bu sefer normal olur..