22. Dönem Pomem
-
@aliveli sadece mülakatlık bir iş olsa ya nasip deyip başvururdum da bunun sağlık muayenesi muaf raporu filan da var dediğiniz gibi zor gözüküyor neyse fikrinizi paylaştığınız için teşekkürler
-
her mesleğin iyi yanları kötü yanları vardır. Elbette polislik mesleğinde insanı zorlayan daha fazla sıkıntı var ancak ben yine de bunun da bir fırsat olarak görülmesi gerektiğini düşünüyorum. 4 bin üstü maaş, ek 3000 gösterge, yükselme imkanı mevcut. Eğer kpss süreci içerisinde çıkılmaz bir noktaya geldiyseniz bu sınavı fırsat olarak değerlendirin arkadaşlar.
-
@ali1703 denemesi 100 lira
-
Üst üste 4 kez polislikten elenmiş bir arkadaşımız var kendi halinde bir tip. Sonuncuda artık tepesi attı güçlü de bir referans buldu ama sonuç aynı benzer durumda olup sebebini bilen var mı? Terör yandaşı filan olmadığını biliyorum.
-
En son mülakata gitmeyen veya kazanıpta intibak zamanı ayrılan kişiye belli süre memur olamama yasağı veriliyor mu ? Bir de polis olup A grubundan atanan var mı ?
-
@hamzaömerhalid memur olmama yasağı 6 ay ile sınırlı polislikte de ancak 5 sene ayrılmana muvafakat vermiyorlar.
-
@hgrotius hocam ek gösterge olarak daha iyi yerlere geçildiğinde de mi aynı durum söz konusu? Dava yolu ile geçilebileceğini düşünüyorum.
-
@hgrotius dostum diyelim girdim polisliğe.sonra kaymakamlık kazandım.ne yani egm kaymakam olmama müsade etmeyecek mi ??
-
@taromisaki9 hocam EGM ve diğer kurumlar arasında ciddi bir fark var bu konuda. Muvaffakat vermiyor meslek farketmez.
-
@antimülakat hocam muvaffakat vermediklerinde dava açarken o kurum çalışanısınız ve ciddi söylüyorum adamı yıpratırlar.
-
Polislik en son kaç yaşına kadar şansımız var ? Komiser yrd hakkında duyumu olan var mı ?
-
@hgrotius elbette yıpratıcı olacak ama hak bu. Söke söke almasını bileceksin. Var mı öyle göndermem demek.
-
@hgrotius kardeşim yanlış anlama bilmediğim için soruyorum.brzda mecburiyetten başvuracaktım polisliğe..üst üste mülakatlar olmadı benim. Bu söylediğinize ilişkin kesşn hüküm bir yerde mevcut mu acaba ? A grubu olana kadar gireyim diyordum ama muvaffakat alamıyorsak hiç girmeyeyim bu işe
-
@taromisaki9 hocam ben bunu ilk kez sosyal bilgiler öğretmeni bir arkadaşom için araştırdım. Polis olarak atandı öğretmenliğe hak kazandı eğitim bedeli olarak çok ciddi ücretler isriyorlar veya 5 sene mecburi hizmet. Muvaffakat imkansız gibi bir şeydi.
-
@antimülakat OHAL’de deneyin hocam
-
@taromisaki9 ciddi bir mesele. Enine boyuna araştırmak gerekiyor. Arayıp sorup, EGM'den bilgi almak gerekiyor.
-
@hgrotius Ne yaptı peki o arkadaşınız ?
-
@antimülakat Aynen hocam,ciddi bir mesele. Netleştirmek gerekiyor bir adım atmadan önce
-
@taromisaki9 polis hocam dava açamam dedi başka ötnek varsa yazsın lütfen bir yolu varsa ben de öğrenmek isterim.
-
çevik kuvvet polisi arkadaşımla konuştum 2018 ocak polis maaşı 4 bin tl üzerinde görev yerine göre terör parası ve taltif ödemesi alıyorsun dedi. A kadro bitmiş dostlar...