Adli hakimlik sınavı 2018 aralık
-
@kartel06 Hocam ben açıklamada bir belirsizlik olduğunu düşünüyorum. Kısa bir süre içerisinde revize edilecektir.
-
@atlas07 hangi kısmında belirsizlik var sizce? Başvuru mu?
-
@kartel06 Evet hocam.
Bakanın anlatmak istediğini tam anlatamadığı, zorlandığı belli. Tam o konuşurken sunucunun araya girmesi, kafasını karıştırmış gibi. Bakalım. Kimine sınavın aralık olması yarıyor, kimine ise şubat-mart... Ben ilk gruptayım. Bir an önce önümü görebilmem için sınavı aradan çıkartmam gerekiyor. Belki de bu yüzden bakanın açıklamasını kendi zihnimde manipüle ederek yorumluyor, duymak istediğim şekilde algılıyor olabilirim Bekleyip göreceğiz. -
adli hakim savcı adayları sınav hazırlıkları nasıl gidiyor? Bütünleme ve üç ders mezunları da aramıza katıldı sanıyorum.
-
@evandro, içinde söyledi: Adli hakimlik sınavı 2018 aralık
adli hakim savcı adayları sınav hazırlıkları nasıl gidiyor? Bütünleme ve üç ders mezunları da aramıza katıldı sanıyorum.
Birisi benim maalesef tek dersten mezuna kaldık. Diploma işleri ve dersimin sisteme ekletmekle uğraşmaktan ancak eylül sonu çalışmalara başlayabildim. PEGEM Murat Yayınları çalışıyorum, maalesef kurs imkanı çok zayıf ve yetersiz. 2018 Aralık'ta sınav gelirse bilemiyorum neler yaparım. Inşallah hepimiz hedeflediğimiz yerlere hayırlısıysa ulaşırız.
-
@karabul hayırlı olsun mezuniyetiniz :)Murat yayınları benim en çok tavsiye ettiğim hakimlik kaynaklarından. Kurs düşünürseniz de tavsiye edebileceğimiz bir kaç hakimlik kursu var.
-
@aliveli, içinde söyledi: Adli hakimlik sınavı 2018 aralık
@karabul hayırlı olsun mezuniyetiniz :)Murat yayınları benim en çok tavsiye ettiğim hakimlik kaynaklarından. Kurs düşünürseniz de tavsiye edebileceğimiz bir kaç hakimlik kursu var.
Çok teşekkür ederim :). Süreç içerisinde vakit kaybetmemek için bir yandan avukatlık stajımı devam ettiriyorum. Eskişehir'de şu an ikamet ediyorum ve kurs bakımından yetersizliği burası için söyledim. Eğer bilginiz varsa Eskişehir açısından ve paylaşabilirseniz çok müteşekkir olurum.
-
@aliveli aralıkta kesin sınav var bilgisi aldım . doğru mudur ? bugün bir açıklama bekleniyormuş...
-
@mavkav resmi açıklama yapılmış sınav var diye. Kendi adıma konuşayım ben beklemiyordum.
-
@aliveli eyvallah hocam ankarada önerebileceğiniz kurs var mı fiyatı uygun olan ve kaliteli olan :))
-
@mavkav themis akademi ve başkent kariyer öğrencileri genellikle olumlu geri dönüş veriyor. Monopole gidenler genelde memnum kalmadığını söylüyor.
-
@aliveli eyvallah hocam
-
Ankara'da bir aylık falan kurslar oluyormuş onlar hakkında bilgileriniz var mı hocalarım ?
-
Adli Hakimlik kaç doğru ve kaç puan ile kazanılır?
https://www.google.com.tr/amp/s/www.tercihiniyap.net/amp/news/3606
-
Hayırlı uğurlu olsun. Bekledigim açıklama buydu. İnşallah istikrarlı çalışma ile tek başıma da olsa sınava hazırlanıp tek celsede kazanmayı hedefliyorum.
1600 kişi alınacak açıklamaya göre. Bu iyi ve hala savcı hakim ihtiyacı var görünüyor.
Ilerleyen zamanlarda eski sisteme benzer yeniden baraj uygulaması sokabilirler böyle bir tartışma donuyor. En iyisi bu sınavda hakim savcı olabilmek diye düşünüyorum.
Hakkımızda hepimiz için hayırlısı olsun. Inşallah hak ettiğimiz yerlere, hedeflediğimiz pozisyonlara gelir ve iyi - adaleti temsil eden kişiler oluruz.
-
@hegia-sophia savaş yayınlarının Ankara hukukta her yıl geleneksel hâkimlik kampı olur
-
@mehmetemir sorubankası.net hakkında bilginiz var mı ?
-
@hegia-sophia maalesef yok hocam. Bir bakayım dedim siteye girilmiyor.
-
@mehmetemir anladım hocam sağ olun kullanan var mı merak ettim açıkçası online hakimlik eğitimleri varmış da.
-
@hegia-sophia iş ortağımız kendileri almak isterseniz indirimli alırız sizin için.