TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Adli hakimlik sınavı 2018 aralık

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI
    adli hakimlik sınavı 2018
    30
    159
    67114
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      atlas07 Rekabet Kurumu @kartel06 Son düzenleyen:

@kartel06 Hocam ben açıklamada bir belirsizlik olduğunu düşünüyorum. Kısa bir süre içerisinde revize edilecektir.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • K
        kartel06 @atlas07 Son düzenleyen:

@atlas07 hangi kısmında belirsizlik var sizce? Başvuru mu?

Mahkeme kararıyla yalanlar gerçeğe dönüşseydi Dünya şimdi dönmüyordu.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • A
          atlas07 Rekabet Kurumu @kartel06 Son düzenleyen:

@kartel06 Evet hocam.
          Bakanın anlatmak istediğini tam anlatamadığı, zorlandığı belli. Tam o konuşurken sunucunun araya girmesi, kafasını karıştırmış gibi. Bakalım. Kimine sınavın aralık olması yarıyor, kimine ise şubat-mart... Ben ilk gruptayım. Bir an önce önümü görebilmem için sınavı aradan çıkartmam gerekiyor. Belki de bu yüzden bakanın açıklamasını kendi zihnimde manipüle ederek yorumluyor, duymak istediğim şekilde algılıyor olabilirim 🙂 Bekleyip göreceğiz.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • E
            evandro Son düzenleyen:

adli hakim savcı adayları sınav hazırlıkları nasıl gidiyor? Bütünleme ve üç ders mezunları da aramıza katıldı sanıyorum.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • K
              Karabul @evandro Son düzenleyen: Karabul

@evandro, içinde söyledi: Adli hakimlik sınavı 2018 aralık

adli hakim savcı adayları sınav hazırlıkları nasıl gidiyor? Bütünleme ve üç ders mezunları da aramıza katıldı sanıyorum.

Birisi benim maalesef tek dersten mezuna kaldık. Diploma işleri ve dersimin sisteme ekletmekle uğraşmaktan ancak eylül sonu çalışmalara başlayabildim. PEGEM Murat Yayınları çalışıyorum, maalesef kurs imkanı çok zayıf ve yetersiz. 2018 Aralık'ta sınav gelirse bilemiyorum neler yaparım. Inşallah hepimiz hedeflediğimiz yerlere hayırlısıysa ulaşırız.

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • aliveli
                aliveli Yasaklı @Karabul Son düzenleyen:

@karabul hayırlı olsun mezuniyetiniz :)Murat yayınları benim en çok tavsiye ettiğim hakimlik kaynaklarından. Kurs düşünürseniz de tavsiye edebileceğimiz bir kaç hakimlik kursu var.

K M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • K
                  Karabul @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli, içinde söyledi: Adli hakimlik sınavı 2018 aralık

@karabul hayırlı olsun mezuniyetiniz :)Murat yayınları benim en çok tavsiye ettiğim hakimlik kaynaklarından. Kurs düşünürseniz de tavsiye edebileceğimiz bir kaç hakimlik kursu var.

Çok teşekkür ederim :). Süreç içerisinde vakit kaybetmemek için bir yandan avukatlık stajımı devam ettiriyorum. Eskişehir'de şu an ikamet ediyorum ve kurs bakımından yetersizliği burası için söyledim. Eğer bilginiz varsa Eskişehir açısından ve paylaşabilirseniz çok müteşekkir olurum.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • M
                    mavkav @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli aralıkta kesin sınav var bilgisi aldım . doğru mudur ? bugün bir açıklama bekleniyormuş...

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • aliveli
                      aliveli Yasaklı @mavkav Son düzenleyen:

@mavkav resmi açıklama yapılmış sınav var diye. Kendi adıma konuşayım ben beklemiyordum.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • M

@aliveli eyvallah hocam ankarada önerebileceğiniz kurs var mı fiyatı uygun olan ve kaliteli olan :))

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • aliveli
                          aliveli Yasaklı @mavkav Son düzenleyen:

@mavkav themis akademi ve başkent kariyer öğrencileri genellikle olumlu geri dönüş veriyor. Monopole gidenler genelde memnum kalmadığını söylüyor.

M kilici 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • M

@aliveli eyvallah hocam

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • H
                              Hegia sophia Son düzenleyen:

Ankara'da bir aylık falan kurslar oluyormuş onlar hakkında bilgileriniz var mı hocalarım ?

Mehmetemir 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • Antimülakat
                                Antimülakat Son düzenleyen: Antimülakat

Adli Hakimlik kaç doğru ve kaç puan ile kazanılır?

https://www.google.com.tr/amp/s/www.tercihiniyap.net/amp/news/3606

• K
                                  Karabul Son düzenleyen: Admin

Hayırlı uğurlu olsun. Bekledigim açıklama buydu. İnşallah istikrarlı çalışma ile tek başıma da olsa sınava hazırlanıp tek celsede kazanmayı hedefliyorum.

1600 kişi alınacak açıklamaya göre. Bu iyi ve hala savcı hakim ihtiyacı var görünüyor.

Ilerleyen zamanlarda eski sisteme benzer yeniden baraj uygulaması sokabilirler böyle bir tartışma donuyor. En iyisi bu sınavda hakim savcı olabilmek diye düşünüyorum.

Hakkımızda hepimiz için hayırlısı olsun. Inşallah hak ettiğimiz yerlere, hedeflediğimiz pozisyonlara gelir ve iyi - adaleti temsil eden kişiler oluruz.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • Mehmetemir
                                    Mehmetemir @Hegia sophia Son düzenleyen:

@hegia-sophia savaş yayınlarının Ankara hukukta her yıl geleneksel hâkimlik kampı olur

Allah, sürecin sonunda tüm kardeşlerimizin yüzünün güldüğü sınav sonucunu herkese nasip etsin İnşAllah...
                                    Dualar tüm kardeşlerimiz için...

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • H
                                      Hegia sophia @Mehmetemir Son düzenleyen:

@mehmetemir sorubankası.net hakkında bilginiz var mı ?

Mehmetemir aliveli 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • Mehmetemir
                                        Mehmetemir @Hegia sophia Son düzenleyen:

@hegia-sophia maalesef yok hocam. Bir bakayım dedim siteye girilmiyor.

Allah, sürecin sonunda tüm kardeşlerimizin yüzünün güldüğü sınav sonucunu herkese nasip etsin İnşAllah...
                                        Dualar tüm kardeşlerimiz için...

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • H
                                          Hegia sophia @Mehmetemir Son düzenleyen:

@mehmetemir anladım hocam sağ olun kullanan var mı merak ettim açıkçası online hakimlik eğitimleri varmış da.

• aliveli
                                            aliveli Yasaklı @Hegia sophia Son düzenleyen:

@hegia-sophia iş ortağımız kendileri almak isterseniz indirimli alırız sizin için.

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 5 / 8
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti