Adli hakimlik sınavı 2018 aralık
-
Aralık ayında yapılacak sımav için seçimden sonra adli tarilden önce bir ilan gelir inşallah. Şu an akademide olan ekibin ataması adli tarilden önce yapılacak.
-
@hgrotius Sınav Ekim de olacak dıye duyumlar var deniliyor ama sizin duyumunuz Aralık mı ?
-
@hukukçuuu eğer bakan değişmezse aralık hocam ekimde sınav olmaz.
-
@hukukçuuu ekim bana da yarıyor.
-
Arkadaşlar duyumlar olursa haberdar edelim birbirimizi hatta her birimiz duyum almaya çalışalım
-
@hgrotius Bana da öyle geliyor, Bir de bazı fakültelerin bütünlemeleri agustos eylül gibi bunun da dikkate alınacagını düşünüyorum
-
@hgrotius, içinde söyledi: Adli hakimlik sınavı 2018 aralık
@hukukçuuu eğer bakan değişmezse aralık hocam ekimde sınav olmaz.
Hocam duyum mu tahmin mi bu?
-
@akademiksavcı hocam duyum ve tahmin. Sn bakan zaten alımları yıl sonuna toplamaya çalışıyor bu kesin ve duyum. İkinci kısım olan ay tahmini ise ekim tam manası ile yıl sonu değil, ekim ayında hakimlik sınavı hayırlamıyorum, son olarakta aralık ayına sabitleme duyumu mevcut.
-
@hgrotius Ekim de idari yargı mı olacak sadece acaba? İdari yargı için net olarak Ekim duyumu geliyor
-
@hukukçuuu iki sınav yine birlikte yapılır diye düşünüyorum. Son 5 yıldır sıkı takip ederim ilk kez ekimde sınav olacak eğer yaparlarsa. Kasım sonu vs belki olabilir.
-
@hgrotius, içinde söyledi: Adli hakimlik sınavı 2018 aralık
@hukukçuuu iki sınav yine birlikte yapılır diye düşünüyorum. Son 5 yıldır sıkı takip ederim ilk kez ekimde sınav olacak eğer yaparlarsa. Kasım sonu vs belki olabilir.
Hocam Ekim’de de sınav olduğu görülmüş geçmişte. Bence Ekimde olması bu yıl mezun olacak öğrenci arkadaşlar için de çok fazla sorun teşkil etmiyor zira çoğu final ve bütünlemelerde mezun oluyor ve bütünlemeler de Ağustos ‘da en geç belli oluyor . Dolayısyla Ağustos itibarıyla mezuniyet belgesi almış oluyorlar. Çalışacakları da Ekim’ in son haftası sınav var desek 2.5 - 3 ay vakitleri kalıyor .
-
@akademiksavcı inşallah hocam ocakta tez verilecek biri olarak aralık en son istediğim ihtimal.
-
Ticaret hukuku kaynak tavsiyesi olan var mı? Kitaplar aşırı uzun ve gereksiz detay çok fazla. Murat yayınları veya üniversitede kendi tuttuğum Notlar ve özgün soru soru çözmeyi dülünüyorum justice den.
-
@hgrotius
@Aslan-Reyiz in paylaştığı pdf notlar var 64 sayfa.
Her sayfada bir konu başlığı var ve tablolaştırılmış.Ben çıktı alıp onlardan çalışacağım. -
@çinkoçaydanlık hangi başlıkta paylaştı @Aslan-Reyiz
-
-
@çinkoçaydanlık Allah razı olsun çok güzel bir not...
-
@mehmetemir
Bence de güzel not.Yalnız benimle ilgisi yok
Kaynağı @Aslan-Reyiz dir:) -
Daha 24 aralikta yapilan adli hakimlik mulakatlari aciklanmadi dimi ya
Neden boyle uzun suruyor offfff of:( -
@1umut, içinde söyledi: Adli hakimlik sınavı 2018 aralık
Daha 24 aralikta yapilan adli hakimlik mulakatlari aciklanmadi dimi ya
Neden boyle uzun suruyor offfff of:(Mülakatlar açıklanmadan yeni ilanın geldiği dönemler olmuştur.2015 yılı olması lazım yanlış hatırlamıyorsam hocam.Mülakat sonucu beklerken tekrar sınava girenler olmuştu.