Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı 2018
-
@hussle 2.33 tü ortalamam 6 senede bitti okul
-
Biz de aldik mail ama kararsiz kaldik gitme konusunda . Sizler ne düşünüyosunuz ?
-
Banada geldi sınav daveti
-
muhtelemen o yuzden cagrılmadık. bende aptal gibi askerligi ertelemek icin ders bıraktım mezun olmadım.zaten işimde vardı o dönemde...adamlar haklı okulu 6 senede bitirenin bizde yeri yoktur demişlerdir.
-
@hussle bekleyin biraz hocam gelebilir
-
Tek gunde 3 oturum sinav mi yapcak bunlar simdi? Kaç kisi alincak o da yazmiyo ki.
-
şu mesajı okudugumda dedım kı yav kardeşim sagol sagolda umut vermeye kalkma zaten canım sıkkın. aradan 15 sanıye sonra telefona baktım maıl geldi. sınavdan sonra benı bul sana yemek ısmarlıcam
-
-
yani beklemekte fayda var hala maıl gelebılır yarın içinde.
şimdi, her yerı arayıp taradım çıkmış soru bulamadım. bulabilen paylaşırsa çok makbule geçer.
-
@hussle bana geldi davet
-
arkadaslar nasil bi sinav bu baska sehirden gelecegim girmeye deger mi acaba alinacak kisi sayisi kac acaba sinav konulari ingilizce vs cok agir gorunuyor nasil yapsak
-
bana da mail geldi ama ingilizce çok iyi değil gitmeye değer mi sizce
-
Mail gelmeyen var mı? Ben de şehir dışından gelecegim. Daha önce sınava giren varsa aydinlatsa keşke bizi.
-
@bonus ben de kararsızım ya bddk ing kısmı rahattı ama bunda çeviri haricinde de ing klasik kısım var keşke önümüzde birkaç soru örneği olsaydı da ona göre karar verebilseydik
-
@shady1 ya yine mi sen artık sınav sonu kahve çay çorba bir şey içelim dostum kaç etti bu
-
@kafakafka bölümler ayrı ayrı mı değerlendirilecek yoksa hepsi beraber mi baraj filan var mıydı ilanda
-
@bonus var her alan en az 60 ortalama 70 olmak zorunda
-
@bonus edit: ilanda yazmıyormuş ben tmsf ile karıştırdım kusura bakmayın
-
@keynesinabv ankara da bulusak dedik yalan oldu
Bu sinav bana pahaliya patliyo 450lira bi sinava veremem acikcasi girmiycem sanirim. Kurum biraz erken cagirsaydi ona gore bilet daha ucuz olurdu
-
@kafakafka evet ilana baktımda baraj koymamışlar toplam olarak değerlendirilecek galiba bölüm bölüm değil