BDDK memur alımı (Sözlü Mülakat Sınavı)
-
Arkadaşlar ilanda son basvuru tarihinden en gec 10 gun sonra aciklanacaktir yaziyor. Bu lisans la onlisans basvuru tarihleri ayri şimdi biz en son ki 30 unda bitiyor buna göre mi beklicez yoksa lisans basvurunun bitiminden sonra ki 10 gun için mi
-
@talihsiz mulakat tarihleri ayri
-
Tesekkurler @schizop
-
Arkadaşlar Merhaba. Sınav başvuru formunu birçok kez denememe rağmen kutucuktaki rakamları bir türlü kabul etmiyor. Farklı bir tarayicidan denedim yine olmadı. Bir fikri olan var mı? Teşekkürler.
-
@Kıtmir hangi rakamlar hocam
-
@hgrotius kişisel bilgileri girdiğimiz yerdeki robot rakamlarından bahsetmiştim
-
@Kıtmir hocam catcha değeri veya güvenlik sorusu kısmını mı diyorsun
-
@hgrotius T.C nin üst kısmındaki karakterler yok mu hocam. Ondan bahsediyorum
-
@Kıtmir ya foto yukleme başarılı dıyor...Basvurunun sonunda foto yukleyin felan diyo..Help plss kafayı yicem
-
@yenilmezserhat hocam başka alternatiflerden deneyin. Crome'dan deniyorsanız, ınternet explorer veya mozilla'dan deneyin.
-
@Antimülakat hocam sabit ev ve iş tel. istiyor ikiside yok bizde ne yazacağız oralara da cep yazıyorum,boş bırakıyorum kabul etmiyor birtürlü..
-
@elfwarrior bizde de yoktu ev telefonu akrabanin telefonu yazdım oldu google chrome deneyin arkadaşlar ordan yapabildim
-
@elfwarrior hocam en olmadı bir tanıdığın numarasını yazabilirsiniz, fi tarihinden kalan başvuru formları değiştirmedikleri için bu sorunlarla karşılaşılıyor.
-
Bende memur kadrosuna basvurdum mulakat listesi ne zaman aciklanir ?
-
ben buna başvurmadım ama bir sorum olacak. bu kadroya yerleşip işe başlayan memur b gurubu sıralamasında önümüzden çekilmiş olur mu aynı şekilde gümrük açıktan alım içinde sormak istiyorum. Gümrüğe yerleşen bir birey merkezi alımlarda ya da sonrası için açıktan yapılacak alımlar için önümüzden çekilmiş olur mu ?
-
gümrüğe yerleşen kişi merkezi alımlarda hakkını kaybediyor fakat bddk yı bilemiyorum bende merak ediyorum
-
@kardelenk sözleşmeli kadro olduğu için hak kaybı oluşmaz
-
Ne zaman aciklanir arkadaslar, tahmini olan?
-
@fatma "En geç 21 Aralık 16.00'a kadar açıklanacaktır" dediklerine göre, muhtemelen 21 Aralık 16.00'da açıklanacaktır :))
-
Arkadaşlar sözleşmeli kadrolarda nerede çalışıyor olursanız olun, merkezi kadrolara geçtiğinizde kimse sizi sözleşmelide tutamaz, bunun istisnası dahi yoktur, usulüne uygun istifanızı yaparsanız ve gerekli belgelerinizi isterseniz, o belgeleri de götürüp atanmış olduğunuz kamu kurumuna teslim ederseniz.