Ziraat Bankası
-
@sinavparambitti gerçekten öyle hocam.bankaya girmek kesinlikle çok çok zor.en son halkbank mülakatından elendim ve bi kez daha anladım bunu...süreç hem uzun hem çok çok zor.biz üni okurken en kötü bankacı oluruz derdik,arkadaş banka daha da zor...
neye göre alıyorlar o da belli değil.
ziraat katlılım ala ala 2 ya da 3 haneli sayıyla alıyor...adam akıllı bi 1000 2000 lik ilan gelse çok iyi olacak.bu yaz ziraat katılım yine alacak deniyor ama ne kadar doğru bilmiyorum.bi de sayısı da önemli.
ziraatin kendisi dediğiniz gibi en son 4 yıl evvel aldı.en köklü devlet bankası hiç mi ihtiyaç olmaz ya?
şu halkbankası bile düştüğü duruma rağmen her yıl aldı neredeyse...
vakıfa girmiyorum zaten o servis için sınav yapmak yerine el altından almayı tercih ediyor : / -
ihtiyaç olmaması gibi bir durum mümkün değil , ihtiyaç oluyor da o personeli nereden tedarik ettiklerini merak ediyorum .En son dalga geçiyorlardı müfettiş yardımcısı olarak güvenlik görevlilerini alıyorlarmış diye .Alım yüzde yüz oluyordur da nerden oluyor orası sıkıntı
-
@sinavparambitti güvenlik görevlisi dendi en son çağrıdan servise geçirdikleri söylendi...çağrı merkezine nasıl nerden başvuruluyor bi bilsem oraya başvuracağım artık! malum o daha kolay.gir çağrıya sonra geç servise.sınav yok,mülakat yok.oh ne güzel..
devlet sırrı mübarek.çağrıya bile nasıl gireriz bilmiyoruz. -
güvenlik görevlilerine para verseler beklemem asgari ücretin biraz fazlasını veriyorlar.
-
@marjinalfaydali bankaların genelde iç çağrı merkezi olmuyor, çağrı merkezi hizmeti sunan firmalardan hizmet alıyorlar.
-
@burcuburcu evet hocam onu biliyorum.firmalar yönlendiriyormuş kendi başvurularından...hangi firma yapar,neye göre bir devlet bankasına verir.oralar muamma işte.
-
@amorro-robinson, içinde söyledi: Ziraat Bankası
1700 kişilik alım yapacağı duyumu doğru mu arkadaşlar? ??
hocam sizin duyumunuz ne alemde acaba?
uzmanlık geldi ama servisten ses yok.
gelse hepsi toptan mı gelirdi halkbank gibi acaba? -
@marjinalfaydali evet ya nemamın ilan olur acaba
-
Bugün ziraat bankasi güvenlik görevlileriinin gişeye olan alımlarında başvurularının son günüymüş .. bu yılki açığı böyle kapatırlar diye düşünüyorum. Her güvenlik görevlisi kabul etmezse alımlar belki olabilir ama bu sayı daha az olur.
-
Güvenlik görevlilerinin ve çağrı merkezi çalışanlarının basvularina göre ilan açılma duruma olabilir yani.. yine de kasım ayında netlesir. Bekleyip, görelim!!
-
-
@zeyno5454, içinde söyledi: Ziraat Bankası
Bugün ziraat bankasi güvenlik görevlileriinin gişeye olan alımlarında başvurularının son günüymüş .. bu yılki açığı böyle kapatırlar diye düşünüyorum. Her güvenlik görevlisi kabul etmezse alımlar belki olabilir ama bu sayı daha az olur.
şaka gibi ya.ziraatte çağrıda nasıl çalışılır acaba.bari oraya başvursak! eminim bundan çok daha kolay olur servise geçmek....
-
ziraat uzm yrd sınavını açıkladıktan sonra sınav açar mı acaba servis görvlisi
-
@ozge92 keşke açsa hocam...öyle iyi olur ki: (
hiç duyum da yok.geçen sene halkbank ilanı ekimde gelmişti ama ağustostan başlamıştı duyumları.
bunda hiç duyum yok.... -
@marjinalfaydali evet ya duyum yok ama ziraat çalışanları isyanda personel eksiğimiz var die
-
@ozge92 aynen personel eksikliği fazlaymış.
inşallah buna kulak verirler de ilana çıkarlar. -
@marjinalfaydali inşallah
-
@ozge92 normal hocam eksiklik olması guvenlik görevlileri cidden alıyorlarsa
-
@ozge17 senesi dolan güvenlik görevlilerini gişeye aldılar ama onlarda çok yetersiz hem sayı olarak hem Bilgi olarak.servis görevlisi almaları gerekir 5. Sene doluyor ya
-
@ozge92 ole hocam banka maliyetten kaçıyor düzgün bir sınav açsınlar bizler o yerlere girmek için kendimizi parcaliyoruz