2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@zülfikarüzüm yıllardır sayfalarda trolluk yapmaktadir engellenip bikmamaktadir bos işlerle ugrasmaktadir,yüzsüzlük yapmaktadir.
-
Paralı asker bu galiba yıllardır bu tarz sitelerde bu tarz hareketleri akıl sağlığı yerinde olmayanlar bile yapmaz. Bence parayla tutulmuş bu ve bunun gibiler
-
ARKADAŞLAR BU SENE ösym eleme sınavı tahminen kaç netlerle kapatabilir bir tahmini olan var mı?
daha önceden giren arkadaşlar yaklaşık olarak tahmin yapabilir diye düşünüyorum. -
Offf bu saymüd burayı nerden buldu ya hu. Arkadaşlar böyle garip isimli üyeler görürseniz anında bildirin gerçekten hiç çekilmiyor virüs gibi yayılıyor.
-
2 sene önce memurlar sitesinde bu adamın ilk hesaplarından (şimdi adlarını hatırlamıyorum) birkaçının yazdığı mesajları incelemiştim. Önce kamuda çalışıp sonra özel sektöre geçip yıllar önce emekli olmuş ve büyük ihtimalle can sıkıntısından kısmen kafayı sıyırmış 65 üstü bir dede kendisi. Forumdaki herkese çağrımdır. Kimse ona cevap vermesin, moderatörler engelleyip mesaj içeriğini silsin. Daha fazla muhabbetini yapmayalım. Cidden gerek yok. Muhabbeti yapıldıkça oluşan polemikten ve polemiğin artmasından değişik bir şekilde haz alan bir bünyeye sahip. Kendisi o sitede durmadan farklı farklı hesaplar açıp yeri geliyor kendi argümanlarını destekliyor yeri geliyor kendi argümanlarına karşı çıkıyor ve onu bilmeyenler de farklı kişiler sanabiliyor. Yeni e-posta hesabı ve yeni forum hesabı almanın bir sınırı yok. Yaşlı amcamızın da işi gücü yok. Belki ömrünün son zamanlarını forumu işgal etmeye değil de namaza, duaya, tövbeye, umreye ya da hacca ayırsa nafile namazlara başlasa zaten buralara girmeye vakti olmaz. Ancak kendisi yazdıklarının sürekli kendini tekrar ettiğini ve insanlara öğüt verdiğini sanıp zaman kaybettirdiğini anlamayacak kadar kafayı sıyırmış. (Allah kimseye böyle bir emeklilik hayatı nasip etmesin, internetle bu şekilde sınayıp kimseyi rezil etmesin.) O nedenle ne ona ne yazdıklarına ne de şu yazdığım analize de lütfen yorum yapmayın istirham ederim.
Not: Buraları bıraktım desem de kimi zaman ansızın çıkıp gelebilirim, kendinize iyi bakın...
-
@hll 60 -65 arasi olabilir
-
@hll 2016 sınavının 63-64 ile kapattığını göz önüne alarak bu yılki e sınav formatı ile ardışık günlerde yapılacağını da hesaba katarsak daha düşük seviyelerde kapatacağı kanaatindeyim şahsen.
-
@marjinalist muhasebenin de dahil olmasiyla dusuk kapatma ihtimali oluştu sanki hocam
-
@jakuppp evet. Birde önceden alandan 20şer soru varkenki zorluk ve belirleyicilik düzeyi ile 15er soru varkenki belirleyicilik durumu da daha farklı olacaktır. Tabi ösym tüm bunları öngörüp sınav düzeyini bir tık düşürmezse.
-
Son duzenlemeler neticesinde suan itibariyle sayistayin denetimine tabi OLMAYAN kurumlar hangileri?
-
Köyler
Kamu Kurumu Niteliğindeki Meslek Kuruluşları
Vakıf Üniversiteleri -
@skarahan46, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Köyler
Kamu Kurumu Niteliğindeki Meslek Kuruluşları
Vakıf Üniversiteleribuna ek olarak
-siyasi partiler
-tbmm
-futbol federasyonu gibi federasyonlar. @terkiphatasi -
@robert-lucas
Birde kendisini denetleyemiyor. Sayıştayı TBMM den bir komisyon denetliyor. -
@robert-lucas
Birde kendisini denetleyemiyor. Sayıştayı TBMM den bir komisyon denetliyor.Kendisini denetleyememe olayi kalkti diye biliyorum
-
@terkiphatasi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@robert-lucas
Birde kendisini denetleyemiyor. Sayıştayı TBMM den bir komisyon denetliyor.Kendisini denetleyememe olayi kalkti diye biliyorum
bunun hakkında bir fikrim yok maalesef benim notlarımda kendisini de denetleyebileceği yazıyor. öğrenirsem editlerim burayı.
-
@terkiphatasi Benim çalıştığım kaynakta öyle yazıyordu ama şimdi internetten baktım sanırım o kanun maddesini anayasa mahkemesi iptal etmiş yani ben yanlış biliyormuşum.
-
Ya baya seylerde degisiklik oldu anayasa idare vs onsan sutecten uzak kalimca takip edemiyor internettede gumcel bisey bulamadim.oyuzden yazdim umarim farkindalik olur.
-
Sayıştay’ ın her yıl TBMM tarafından görevlendirilen komisyonca denetlenmesine ilişkin 79. madde hükmü Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edilmiştir. (28/12/2013 tarihli ve E. : 2011/21 K.:2013/36 sayılı karar ile iptal edilmiştir.)
-
@robert-lucas + mahallî idare birlikleri
-
Varlık fonu. Onemli bir konu akılda kalsın arkadaşlar