2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@sayıştay düşünmek bile kötü. İşin kötüsü Sayıştayın özel sektör alanına yönelik çalışma sistemi de yok. Yani vdk, spk, bddk gibi kurumlardan çıksan havada kaparlar. Ancak buradan çıksan ne yapacaksın? Orası muamma. Dileğim inşaAllah özlük haklarının elinden alınmaması ve bu halinden daha da nitelikli bir hale gelmesi...
-
İptal olan sınavı izmir istanbulda giren arkadaslar doğru sayınız alan gk gy diye ayırıp yazar mısınız?
-
@saitulukurt gk-gy=25-5 , alan 45-9(6 soru belirsiz)
-
@avexer yuksek ihtimal içerdesin 12 agostosa girmeyi düşünüyor musun?
-
Yine tercih edilen ilde kontenjan kalmazsa Ankara'da mı gireceğiz sınava?
-
@robert-lucas E-sınav merkezinde değil sınav.E-sınav merkezlerinin kontenjanı aşıldığı için öyle oldu.Bunda sorun olmaz.İllerde kontenjan yeterli olmazsa belki yakın başka ile verebilirler anca.O da olmaz bence.İnşallah olmaz yani
-
Arkadaşlar şu sayıştay’ın sınavındaki sanat tarihi sorusunu yapabilen birisi var mı? Böyle birinin olduğuna inanmak istemiyorum. Sorunun cevabı meb ve açıköğretim kaynaklarında yok. Bu soruyu yapabilmek için hangi kaynak okunacakmış daha!!
-
@osman-paşa ben yaptım hocam, kaynağım da 22 sayfa bir şey https://yadi.sk/i/71KFaRDx3ZLBWe
-
@kombassankoma sayfa 14.
-
@osman-paşa, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar şu sayıştay’ın sınavındaki sanat tarihi sorusunu yapabilen birisi var mı? Böyle birinin olduğuna inanmak istemiyorum. Sorunun cevabı meb ve açıköğretim kaynaklarında yok. Bu soruyu yapabilmek için hangi kaynak okunacakmış daha!!
Musa heykeli meb sanat tarihi kitabında var ilk çağ uygarlıkları sorusu yok.
-
@aslan-reyiz hocam tam olarak hangi kitabında meb'in, pdf atabilir misiniz?
-
@osman-paşa, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@aslan-reyiz hocam tam olarak hangi kitabında meb'in, pdf atabilir misiniz?
76.sayfa
-
17 gk gy 45 de alan dogrum var. 2. Sinava basvursam mi kararsizim.
-
@gökyeleli Başvuru bitti kaderine razı olacaksın mecbur
-
Sinava basvurmadigim halde osym asay islemleri sayfamda sayistay eleme 2 sinavina tikladigimda basvurum görünüyor ve sinav tarihi de 12 agustos yaziyor.Sinava girmeyi düşünmüyorum dolayisiyla ilk sinavim gecerli olacaktir degil mi?
-
@terkiphatasi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Sinava basvurmadigim halde osym asay islemleri sayfamda sayistay eleme 2 sinavina tikladigimda basvurum görünüyor ve sinav tarihi de 12 agustos yaziyor.Sinava girmeyi düşünmüyorum dolayisiyla ilk sinavim gecerli olacaktir degil mi?
Acil cvp lutfen
-
@terkiphatasi hocam sınava girmediğiniz takdirde eski sınavınız geçerli olacak.
-
@terkiphatasi ÖSYM'yi arayıp sorarsanız daha kesin bilgi elde edersiniz.Anlattığınız durumda geçerli olması gerekir.
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@terkiphatasi ÖSYM'yi arayıp sorarsanız daha kesin bilgi elde edersiniz.Anlattığınız durumda geçerli olması gerekir.
Osym yi aradim tabiki net bisey bilmiyorlar.benim durumumda olan baaka arkadaslar varsa oblar da aday islemleri sistemine bakabilirler mi Sayistay Eleme 2 diye bi başlık var oraya tikladiklarinda sinav tarihleri 12 Agustos olarak gorunuyor mu?
-
idare hukukunu şu aşamada nasıl çalışıyorsunuz arkadaşlar? ben yerel yönetimleri hep kanundan çalışıyodum onda sorun yok ama diğerlerine nasıl çalışacağımı bilemiyorum . bilgilendirirseniz sevinirim