2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Caat11@hotmail.com şimdiden çok teşekkür ederim
-
Arkadaşlar kaç net kurtarır ki bizi 90 soruda sapma falan olucak tabi ama 65 mesela yeter mi
-
@gizo11 yeterli olabilir ama kritik çizgi o 70 e yaklaşmaya çalışın
-
Haftasonu için neye niyet neye kısmet ...
-
@gizo11 alan kısmı 45+ ise yetebilir.50 ye 15 ise kesin yeter.1 alan neti 2 gkgy eşit teorik olarak.duz mantık bakarsak 45 alan 20 gkgy 55 alan netine esit.50 alan 15 gkgy 57,5 alan neyine eşit.
-
@harmenihas banada yoklayabilir misiniz hocam
-
Bir önceki sınavla standart sapmayı nasıl ayarlayacaklar acaba? Ya da doğru yanlış üzerinden mi sonuç açıklanacak ?
-
@minsipo zorluk derecesi bir onceki sinavla esit olmali ki gy gk zordu alan ise kolaydi buna benzer bir sinav olmasi gerekir yinede adaletsiz olacak ama yapacak birsey yok
-
@jakuppp biz sınavı tamamladık sonuçları bekliyoruz bakalım. Yeni sınav nasıl olacak?
-
@minsipo girmeyecek misiniz hocam siz
-
@jakuppp hayır girmeyeceğim
-
@minsipo, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Bir önceki sınavla standart sapmayı nasıl ayarlayacaklar acaba? Ya da doğru yanlış üzerinden mi sonuç açıklanacak ?
Kanimca soyle yapacaklar; ilk sinava girenlerin bagimsiz bir sinav gibi standart sapmasi hesaplanarak adayara bi puan verecekler örneğin ilk sinavin 1.si 75 dogru ile 100 puan aldi 2. Si de 72 doğruyla 99 puan aldi ay i sekilde bu hafta sonu yapilacak sinava girenler arasinda da bagimsiz bir hesaplama ile adaylar puanlanacak. Daha sonra tum adaylarin puanlari siralanarak ilk 225 kiri yazili sinava katilmaya hak kazanacak.
-
@minsipo eşdeğer soru mantığıyla yapacaklar sınavı. Standart sapma da iki sınav tek sınavmış gibi yapılacak diye düşünüyorum. Standart sapma temelde net üzerinden hesaplanıyor. Beni düşündüren şey eş değer soru nasıl bir şey olacak? Bu soruları kolay,orta zorlukta,zor olarak ayıran neye göre ayırdı? Zor denilen sorular içinde diğer sınava göre daha kolay soru olamaz mı?
Yayında ve yapımda emeği geçen tüm ÖSYM çalışanlarının evine usta girsin. Ayak serçe parmakları sehpaya çarpsın. Termoslarından çaylar kahveler aksın çantalarına. Yedikleri haşlanmış yumurtalar gibi koksunlar tüm gün.
Amin. -
@onuktekin Erdal Bakkal'a beddua eden İskender gibisin hocam ağzına sağlık
-
@sofuoglu Zevkle çekirdek çitlerken acı çekirdekler denk gelsin
-
@gizo11 2016 yılında yapılan sınavda 20 gky 43 alan ile 398.olmuştum o sene 220.adayın doğru sayısı zannediyorum 65 idi,bu sınav için de çok büyük esnemelerin olacağını düşünmüyorum 65 +2/-2 diye nitelendirmek yanlış olmaz diye düşünüyorum, ama malum bu sınav öncekilere göre çok farklı olacak hrşeye açık olmak lazım
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@minsipo eşdeğer soru mantığıyla yapacaklar sınavı. Standart sapma da iki sınav tek sınavmış gibi yapılacak diye düşünüyorum. Standart sapma temelde net üzerinden hesaplanıyor. Beni düşündüren şey eş değer soru nasıl bir şey olacak? Bu soruları kolay,orta zorlukta,zor olarak ayıran neye göre ayırdı? Zor denilen sorular içinde diğer sınava göre daha kolay soru olamaz mı?
Yayında ve yapımda emeği geçen tüm ÖSYM çalışanlarının evine usta girsin. Ayak serçe parmakları sehpaya çarpsın. Termoslarından çaylar kahveler aksın çantalarına. Yedikleri haşlanmış yumurtalar gibi koksunlar tüm gün.
Amin.Aminn
-
Arkadaşlar susayım diyorum da pazarlık mı yapıyorsunuz yok 1 net yok 5 net bilmem ne? Yapacağınızı yapın, çalışın girin işte sınava alacağınızı zaten alacaksınız. Burası Türkiye öyle herşey hesapladığın gibi olmuyor. Bakın işinize.
-
@onuktekin eşdeğer olacaksa gk kısmı zorlayacak gibi duruyor
-
@harmenihas hocam bana da gönderebilir misiniz kayzer10101@gmail.com