2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Eleme sınavının saati 9:30 mu metinde sınav saati ile ilgili bir şey göremedim
-
@frie-list sınav giriş belgesinde yazar muhtemelen.ilanı dikkatlice okursan orada eleme sınavıyla ilgili detaylı bilginin nerede bulunacağı belirtilmiş.
-
Protokolde 14.45 yazıyor
-
@frie-list Sınav, saat 14.45'te başlayacaktır. Sınavın cevaplama süresi 90 dakika olacaktır. Adaylar saat 14.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır. Sınav protokolünde bu bilgiler ve daha fazlası mevcut, okumanızı tavsiye ederim.
-
Sayıştay için matematik notları konu soru
-
Arkadaşlar iktisatta iktisat teorisi ile iktisat politikası konuları hangisi oluyor acaba?
-
@guymağduru teori mikro ve makro iktisattır. makronun içinde büyüme ve kalkınma da olur. politika da ise para ve maliye politikaları olur. sınav uluslararası iktisatları kapsar mı emin değilim ama bence kpss konularının tümü olur. eski sınavlara bakmakta fayda var.
-
bu sınava girmek istiyorum ama iktisadım çok yetersiz ve vakit az nereden nasıl çalışmak lazımdır sizce?
-
@guymağduru politika ile iktisat okulları kastediliyor.teori olarak genelde mikronun ilk konuları sorulmuş yani teori için fazladan çalışmaya gerek yok en kolay sorular burdan gelmiş.uluslararasi,büyüme ve kalkinma,tr ekonomisi test sınavında yok kompozisyonda gelebilir.
-
İzinsiz reklam sebebiyle kaldırılmıştır.
-
Sayfayı ticari amaçla kullanmaya çalışanlar türedi iyice. Bu sinav öğrenciden baska herkese yaradi . Bizden biriymis gibi gelip konusmayin bari. Yeni hesap açmiş , ilk iletisi de reklam amaçli olunca, hiç iyi şeyler düşundürmüyor bize. Alin bunlari burdan hocam @aliveli
-
@guymağduru hocam iktisat politikası para, maliye ve gelirler politikası ile arz yanlı politikaları kapsar. iktisat teorisi konusunda ben de sizin gibiyim.
-
@ozlemk şimdi reklamlar!!! @paretowilfredo @Antimülakat @aliveli
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@ozlemk şimdi reklamlar!!! @paretowilfredo @Antimülakat @aliveli
Arkadaşım geçen sene gitmiş ve rezil diyor aman dikkat !
-
izinsiz reklam sebebiyle kaldırılmıştır.
-
@ozlemk reklamci istemiyoruz burada.
@Antimülakat üstat buraya bakar misin müsait olduğunda
-
@ozlemk bir gider misin uzağa
-
Arkadaşlar Maliye için hangi kaynağı öneriyorsunuz ? KPSS de paretodan çalışmıştım ama galiba yeterli değil
-
kaynak tavsiyeleri için ayrı başlık mı açsak?
-
@burcuburcu bence de hocam olablir