2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Esdeger bir sinav yapma ihtimalleri zaten yoktu.60 alan sorusunda 1 soruda bile adaletsizlik olsa cok belirleyici olur.Soru sayisi bana kalirsa cok az.Hepimize gecmis olsun.
-
@murky o kadar çok sınava giriyoruz ki aklımız karışamaz mı o ne demek ya
-
Beklenen enflasyonu mu ne biyerlere ekleyen birini sormuslardi Phillips yaptim. Monetaristlerle ilgili bi soru vardi para arzinin artmasi yaptim galiba. Sorulari yetistirebilmek icin aceleden ne cozdum ne cozdum bilmiyorum
-
@kombassankoma Harcamalar için TBMM'den izin alıyoruz ya hocam bütçenin ana amacı bu zaten. TBMM diyor ki Kurum olarak sen en fazla şu kadar harcayabilirsin, ben yıl içinde TBMM'nin dediğinden gayri bir tutar harcarsam izin almamış oluyorum diye düşündüm.
-
@murky cb sorusunda siyasi parti grupları sayisina bakilmaksizin cb adayi gösterir diye sik vardi ben onunla , cb nin partisiyle ilisigi kesilir arasinda kaldim bunlarin ikisi de yanlis degil mi ?
-
@beylerbeyi o şıkkı hatırlamıyorum hocam. ben parti ile ilişiği kesiliri görür görmez işaretleyip geçtim.
-
@yasemen, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Nasıl yani yanlış doğruyu götürmüyor muydu ?@nopainnogain
Götürmüyordu
-
Vergi ziyai sorusunda ne kadar ceza oder vardi 1 kati diye hatirladim 100 yaptim
-
@iibfli_keynes bende 15 soruyu loto oynadım
-
@beyaz02, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Beklenen enflasyonu mu ne biyerlere ekleyen birini sormuslardi Phillips yaptim. Monetaristlerle ilgili bi soru vardi para arzinin artmasi yaptim galiba. Sorulari yetistirebilmek icin aceleden ne cozdum ne cozdum bilmiyorum
friedman yaptim ben.
-
İlk sınava göre hukuk bariz çok daha zordu, İktisat benzerdi, Maliye daha zordu, Muhasebe hafif daha kolaydı. Ayrıca süre sorunu da vardı.
Sonuç olarak bu sınav daha zordu. İki sınavı birlikte nasıl değerlendirecekler hiç düşünemiyorum. İstatiksel olarak belirlenir tabi de farklı sorularla değerlendirilme yapılması ne olursa olsun adaletsizlik. Hak eden kazanır inşallah.
-
@murky hocam bütçe sorusu subjektif doğruluk olmıcak mı
-
@avexer fisher yaptım
-
arkadaşlar sayıştay sınavına girdiniz hani farkında olun isterseniz. Sınav tabiki zor olacak seçici sorular olmak zorunda. Tabi alıştınız kpss den 30-35 netlere bu gün isyan ediyorsunuz.
-
@beyaz02 3 katı. o soruda aynı zamanda "kaçakçılık suçu vardı" cevap 300dü.
-
@hickskaldor bende subjektif dogruluk yaptim ama izin de mantikli gibi geldi suan
-
@beyaz02, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Vergi ziyai sorusunda ne kadar ceza oder vardi 1 kati diye hatirladim 100 yaptim
Muhasebe hilesi vergi kacakciligi oluyor dolayisiyla 300 olacak.
-
subjektif doğruluk daha çok gelirlerin planlamasıyla alakalı hocalarım.
-
Ihtiyaci olmadıgi halde ödenek istenmesi dogruluk ilkesine ayrı aynı sorunun benzeri kpssde çıkmıstı önceki yillarda
-
beklenen enflasyon sorusu friedman olmalı diye düşünüyorum.