2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@murky
İktisat
BP nin eğimi marjinal ithalat eğilimi ve sermaye hareketlerinin yurt içi ve yurtdışı faiz farkına duyarlılığı -
@kilici hocam ıs b=0 sorusu degılmıydı o faızler sıfırdı o yuzden para talep egrısı yatay eksende kesecek arz egrısını.
-
Arkadaşlar net satışların dönen varlıklara bölüsnmesi vs bişey diyordu onun cwvabı ne olacaktı
-
@beyaz02 Burada üç beş sorular canını sıkma kardeş belli olmaz.
-
hukuk
kamu denetçiliği sorusu yalnız 3
borçlar hukuku cezai şart sorusu
borçlar muacceliyet sorusu
yönetim kurulu toplanma sayısı
kambiyo sorusu
evlat edinme sorusu cevap aralarında 16 yaş fark
medenide kötü niyetli zilyet yararlı giderleri isteyemez
il özel idaresi her ayın ilk haftası toplanır
49 yıl imtiyaz verilir
askeri yargının kaldırılması (2017 değişikliği)
bilgi edinme sorusu 15 gün
yasal temsilci değildir sorusu (tek öncüllü şık olmalı)
işletme devri yazılı şekilde yapılır
miras sorusu
cumhurbaşkanlık siyasi ilişiği kesilir sorusugenel kültür
boğazlar
havzada ilk olarak düşünülmeyen şey tüm cemiyetlerin birleştirilmesi
romantizm
zümrüdüanka
masumiyet karinesi
1950
elazığ,antalya
kente göçüş vardı 2-3 yaptım
cevat şakir
sadi güven
anayasa mahkemesi yüce divan
tekalif-i milli emirleri
bolkar dağları
kıtalararası uçuş (1. 2. dünya savaşları arası)
feodalite sorusuhukuk ve genel kültür soruları tamam. muhasebede 2 eksiğimiz var diğerlerini de tamamlarsak çok güzel olacak.
-
@tululusoy kambiyo sorusu bankalar ve kambıyo zararı alacaklı alıcılar borcluydu sanırm
-
@metehan Döviz kuru da vardı hocam 1,2,3 olması lazım
-
5018 sayısı kanuna göre 3 yıllık butceleme sorusunda bır sıkta idarelerın harcamalarıyla ılgılı bır sık sırıtıyordu cevap muhtemelen o dur bırı hatırlatırsa hatırlayalım
-
@kilici eğim diye okudum soruyu emin değilim
-
@ilanmılano hocam kambiyo zararı alacaklı çalışmaz. Muhtemelen yerini yanlış hatırladınız. Banka k. Zarar borçlu alıcılar alacaklı idi.
-
feodalite sorusunun cevabını bılen var mı ? şıklarda kavimler göçü rönesans fılan vardı
-
- Fon Akım Tablosu Düzenleme: Fon akım tablosunun düzenlenmesi için ilk olarak birbirini izeleyen en az iki dönemin bilançoları, gelir tabloları ve kâr dağıtım tabloları olması gereklidir. Daha sonra işletmenin bilançolarında yer alan varlık ve kaynak hesaplarındaki artışlar ve azalışların belirlenmesi gerekir.
-
@ilanmılano Yok hocam o soru değildi galiba. Tam hatırlayamadım ama cevap şıkkı böyleydi emindim o sorudan.
-
İki sınavın sapması ayrı olur de mi hocalarım , yoksa biz alandan 50 yapsak daha giremeyiz gk gy yetişmedi 10 soru güm
-
@ilanmılano kavimler göçü yaptım ben bunu.
-
@murky valla ben de o şekilde salladım
-
@murky en etkin olmasi lm nin yatay , is nin dik olmasidir hocam. Yani ikisine de bagli. Lm yatayken gmp tam etkin yaptim sanirim ben de hangi soruydu sorular da karisti
-
@yasemen, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@metehan hocam o statü yedek miydi emin misiniz? Ne diyodu soruda
Ana sozlesme geregi ayrilan statu yedegidir.
-
@vural, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@ilanmılano hocam kambiyo zararı alacaklı çalışmaz. Muhtemelen yerini yanlış hatırladınız. Banka k. Zarar borçlu alıcılar alacaklı idi.
hocam yanlış yazmısım ya bankayla kambıyo zararları borclu alıcılar alacaklı tam ters yazmısım tesekkur ederım kusura bakmayın
-
@murky
İktisat
Para politikasının genel aracı olmuyan