2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Arkadaşlar arrow sorusunda iki dereceli seçime yanlış diye yazıyor da forumda arrow tek dereceli olsa sonuca gidecek tek dereceli olan Black teoremi diye biliyorum .
-
@kussesi teşekkürler
-
@osman-paşa O sınavda foruma yeni katılmıştım hatırlamıyorum ama genelde bu tür sınavlarda yüksek netler havada uçuşur hocam burda
-
bu arrow lu sorunun tamamını hatırlayan var mı? çünkü hiç ama hiç hatıtlamıyorum soruyu
-
@onuktekin 98 tamam mıdır hocam, kendi imkanlarımla eklediğim 10 soruyla beraber buluyorum çünkü de heyecanlandırmayın, umutlandırıp utandırmayın sonra.
-
@rootofallevil komik degil.
-
@kombassankoma hocam eş değer sorular yazdıysanız sorun olmaz bence. Ösym'den daha iyi eş değer soru yazdığınızı düşünüyorum. İçiniz rahat olsun hocam.
-
Son sınav 63 doğruyla mı kapatmıştı yanlış mı hatırlıyorum
-
@onuktekin hocam siz 80 doğru yapmamış mıydınız yoksa 85miydi yanlış mı hatırlıyorum o. O
-
@sofuoglu hocam sınavdan çıktım ev taşımaya başladım. Evi daha tam taşıyamadık hatta. Yani hiç bakmadım kaç doğru kaç yanlış var diye.
-
@ofa 20 gky 43 alan yapmıştım girememiştim ama alan ağırlıklı 64 ile kapatmıştğ die anımsıyorum hocam
-
@onuktekin Allah kolaylık versin hocam
-
Giren sayısının az olması ve uzun süredir alım yapmaması nasıl etkiler sizce ?
-
@sofuoglu Amin hocam amin sağolun inşallah 80'dir Allah söyletmiş olsun
-
@myboss soru o tarz bir soru değildi. arrowun şartlarından değildir diyordu, arrowun şartları arasında iki dereceli seçim diye bir şey yok.
-
@sofuoglu Hocam son sınavda 24-39 yapan biri 235. olmuş sizin sıralamanız kaçtı
-
@kilici 398 hocam
-
Arkadaşlar bir de cezai şart konusunda şıkta "cezai şartta kusur aranır" denmiyordu. Munzam zarardaki kusurdan bahsediyordu o şık.
-
@beveridge-eğrisi evet
-
@jasisss
hocam piyasada özel bir firma yapacaksa piyasa fiyatı esas alınmaz mı? soruyu hatırlamıyorum yanlız