2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
BP eğimi sorusunda marjinal ithalat eğimini marjinal tüketim eğilimi diye okuyan ben , stok devir süresi sorusunda 24000 in ortalamasını 24000 alan ben , soruları yetiştiremeyip son 15-20 soruyu loto oynayan ben , en basit matematik işlemleri yüzünden iktisat çözemeyen ben 60 doğru ile tabiki haketmedim bir üst tura geçmeyi . yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim .
-
Dün akşam yazmıştım beklediğim doğruları şimdi baktığımda 1-2 soruyu hatırlayamadım onun dışında
GY-GK : 22 DOĞRU
İKTİSAT : 7 DOĞRU
MALİYE : 11 DOĞRU
HUKUK : 11 DOĞRU
MUHASEBE: 12 DOĞRUGY-GK 22 ALAN 41 TOPLAM:63 yapıyor 225'e girmek belki mucizelere kaldı gibi......
-
Sıralama sınavı oldugunu biliyorum arkadaslar.Alan ve GK-GY agırlıgı farklı oldugu için direk ortalama puan olarak yazarsanız fikir edinebiliriz diye söyledim.Yoksa senin 46 Alan 22 GK-GY netini ben oturup hesaplamam ve yazdıgın bi anlam ifade etmez.
@ltfylmz @politics06 En az 82
@sucuklu_oralet Abakusle hata payı oluyor.
-
21 Gk Gy 48 Alan
-
49alan 23gygk
-
50 alan 23 diğer kısım
-
52 alan 15 gkgy , gerçekten giremezsem ki öyle görünüyor çok üzülcem ya tamamen zamanlama hatasından yalan ettim kendimi
-
Arkadaslar ben 3. Sınava girmek istiyorum tarihi belli mi
-
Bu sonuçlar ne böyle. Allahtan zormuş sınav. Bir de kolay olsaydı ne olurdu acaba. Maşallah.
-
@enki Hocam sizin hesabınız doğru olabilir bilemiyorum ama en az 71-72 net gerekiyor bu hesaba göre
-
@okanugur sn içerdesin 52 alanla kardeşim. Bana inan.
-
@okanugur niye giremeyesinki gayetde iyi yapmışsın bence ilk 100 desin
-
@saitulukurt eğer olursam bı çay ismarlarim hocam , güzel kalbinize kurban ..
-
@saitulukurt bence de içerde alanı çok iyi.
-
Valla max 75 min 63 le kapatır bence açıklanınca görürüz
-
@cesss dostum ne bileyim gkgy 20 den aşağı yapan yok ondan bı de netler 70 üstü hep
-
@okanugur eğer kesinkez böyleyse yazılı sınavına hazırlan kardeşim bu forumdaki bu sonuçlarla en az endişe duyacak insanlardansın.
-
Şimdi asıl soru şu. Nasıl ilk sınavla karma bir sıralama yapacaklar ?
-
@cesss Hocam sizin düşünceniz nedir sınavla ilgili ben ilk defa girdim yorum ve karşılaştırma yapamıyorum
-
@politics06 Belkide daha fazla gerekebilir 10binde 225 kişi için.Foruma baktıgında zaten en kotu net 70e yakın.Hakkımızda hayırlısı.