2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@edi yok hocam ikinciye başvurunca ilki geçersiz oluyor diye biliyorum
-
@politics06 hocam onu bilmiyorum da iyi geçtiği için ikinci sınava girmeyenler muhtemelen 70 üstü ve alan ağırlıklı yapanlardır. değerlendirme nasıl olacak bilmiyorum ama ilk sınavdan çok kişi girer bence 225 kişiye. bu arada ben hala bu sınavın dava edilmesi halinde toptan iptal edileceğini düşünüyorum.
-
Arkadaşlar süre sıkıntısından dolayı, yaptığınız bir soruyu hangi şıkkı işaretlediğinizi hatırlamadığınız soru oldumu
-
@enki, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
http://www.strawpoll.me/16279771 Ankete Buyrun.
GK-GY Doğrunuzu 2 ye Bölerek Ekleyin.doğruyu 2ye bölerek eklemek derken?
-
@cesss evet genel kültürden var benim
-
@politics06, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi yok hocam ikinciye başvurunca ilki geçersiz oluyor diye biliyorum
inşallah 🤲 bi de bu şekilde hezimete uğramayalım. benim girdiğim sınıfta 5kişi yoktu çünkü
-
Ya ben mi yanlış düşünüyorum gözden kaçırdığım bir şey mi var. Şimdi zor olan sınav ağustos sınavı görünüyor. Haliyle standart sapmalar yüksek olacak. Bu ilk sınava göre avantaj sağlamaz mi? Ya da en azından dengeleyici faktör olmaz mı? O sınavda standart sapma üstüne toplamda 10 puan koyuyordur bu sınavda 15 mesela. Şu zor olan sınavda yapılan sorunun getirisi de fazla olacak. Tabii doğru yapabilmek şartıyla. O da işin kötü yanı.
-
@cesss matematikten 1 iktisattan 1 soru var hatırlamadığım. ikisini de yanlış kabul ettim.
-
@politics06 benim 2 tane alandan var hocam inanki hiç bir fikir yürütemiyorum yanlış veya doğruluğuna dair
-
İlk sınav bariz daha kolay olduğu için standart sapma dahil edilerek her hukuk sorusu 1.36 puanken bu sınavda atıyorum 1.41 olabilir mi her soru. Eğer sınavlar bu şekilde değerlendirilip sıralama oluşturulsa biraz olsun adaletli olur gibi geliyor.
-
@cesss, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar süre sıkıntısından dolayı, yaptığınız bir soruyu hangi şıkkı işaretlediğinizi hatırlamadığınız soru oldumu
muhasebe 5
-
@edi 1 alan sorusu 2 gkgy ediyor ya. Arkadaş safi alan netine çevirerek anket yapmış. Bu durumda 75 netin üstüne çıkılamayacak
-
ilk defa girdim uzun zamandır kitap açmadım ama 52-58 arası gelecek gibi diyosam bu sınava çok özverili çalışan cok aday var.65 ortalamayı geçer gibi geliyo bana
-
@harmenihas Hocam zaten 2016 mı bu mu daha kolaydı fikir birliği sağlayamadığımız konulardan, bir diğer konu ise tüm şartları dikkate aldığımızda kaçla kapatır
-
@merasim34 demeyin öyle hocam
-
@edi hocam benim demek istediğim soruyu çmzdüğümü biliyorum ama o hızla hangisine cevap verdiğimi bilmiyorum 2 tane var böyle alandan . Sanırım çoğu kişi de olmuş bu
-
@kilici bence bu 2.sınav daha kolaymış alanda
-
@enki, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
http://www.strawpoll.me/16279771 Ankete Buyrun.
GK-GY Doğrunuzu 2 ye Bölerek Ekleyin.Arkadaşlar 67-75 full felan oluyor 15 kişide iki kişi işaretlemiş siz ciddimisiniz
-
@politics06 sanki bu birazcık kolaydı. Muhasebesinden ve hukukundan dolayı diyorum. Diğerleri hemen hemen aynıydı sanki. Ben kimsenin hayalini yıkmak istemem ama geçen yıldan biraz yüksek kapatabilir.
-
55 alan 24 gkgy den başlıyor en üst dilim (67-75) gerçekten bravo.