AÖF FİNAL SINAVI VE SAYIŞTAY SINAVI AYNI GÜN AYNI SAAT İSYAN
-
Bimer'den cevap geldi, zaten direkt ÖSYM'ye gönderilmesini işaretledim, cevap şimdi geldi malesef olumsuz.
Cimer'e de yazdım bakalım, sizde yazın arkadaşlar. -
@crdnl84 Bimer'de de Cimer'de de bu soru aynı kuruma yönlendiriliyor. Yani ikisinde de aynı cevap çıkar.
-
@endi Olsun, belki ikna olurlar da değişikliğe giderler, küçükte olsa bir ihtimal var.
-
Beyler bimer'e atmış olduğum mesaja anadolü üniversitesi dekanlığı cevaplamış ve ne yazıkki olumsuz olarak yanıtlamış.Bu nasıl saçmalık ya gerçekten çıldırcam çıldırmamak elimde değil.AMA PES ETMEK YOK , BASTIRACAĞIZ GEREKİRSE AÖF FACEBOOK SAYFALARINA ÖSYM'YE DİLEKÇE VB YOLLARA BAŞVURACAĞIZ.BAZI ARKADAŞLARIMIZ ŞUAN ERKEK İLERDE DEĞİŞİR DİYE DÜŞÜNÜYOR ,AMA İLERDE HİÇ DEĞİŞMEZ 1 HAFTA İÇİNDE DEĞİŞTİ DEĞİŞMEZSE İLERDE ÇOK ZOR.HADİ DEVAM BİMER'E YAZMAYA DEVAM ARKADAŞLAR GEREKİRSE ÖSYM'YİDE ARAYIN BEN ARADIM ONDADA NEGATİF CEVAP AMA HERKES ARARSA İLLAKİ PES ETCEKLER HADİ LÜTFEN ELİNİZİ TAŞIN ALTINA KOYUN.
-
@sinavparambitti Yarın ilk işim ösym yi aramak olacak. anadolu üni. değiştirmez önce onlar açıkladı değiştirirse ösym değiştirir, ki öyle olmalı bence.
-
@crdnl84 hadi inş kardeşim , inşallah tüm bizimle aynı durumda olan arkadaşlarımız biryeri sürekli arayıp bimere felan yazarsa inanıyorumki bir çözüme ulaşacağız.
-
Arkadaşlar bu seferde daha önce istek olarak başlattığım başvuruyu ANADOLU ÜNİVERSİTESİ negatif cevap vermesi üzerine şikayet olarak başlattım.Hadi sizlerde bişeyler yazın bimer'e lütfen hakkımızı arayalım .YOKSA MAĞDUR OLCAZ
-
Sanırım değişmeyecek. Muhtemelen açıköğretim finallerini tercih edeceğim. Sayıştay için yeterli hazırlığa sahip değilim, İktisat ve Muhasebe çok eksik.
-
O kadar sınav ilanı bekledık geç olsada bir ilan geldı o da açıköğretimle çakıştı hayattaki şansımız harika
-
Arkadaşlar bugün Sayıştay'ı da ÖSYM'yi de aradım. Öyle, sınav tarihi kesinlikle değişmez tutumu içinde değillerdi. Lütfen hepimiz 444 6 796'yı (ÖSYM) arayarak durumla ilgili şikayet oluşturalım. Eğer çok fazla şikayet giderse sınav tarihinin değişeceğini düşünüyorum. Ayrıca Sayıştay'ı da arayarak sınav tarihinin değişmesi ile ilgi olarak yanımızda yer almalarını da isteyelim.