Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
-
Guvenlik sorusturmasi icin evine polis gelen var mi?
-
erzincana başvuran Namık Bilyay kardeşim burdamısın acaba
-
@hgrotius, içinde söyledi: Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
@exclusive hocam yüzde elli olasılık, belki o arkadaşımız mülakata girmez dört ayak üstüne düşersiniz.
Dediğiniz çıktı hocam tek girdim mülakata dün, hemen aklıma siz geldiniz, şansın yüksek dediler bakalım olacak inşallah
-
@exclusive inşallah hocam, hakkınızda hayırlıysa olsun
-
Bitti gitti mulakatlar...hadi bakalim sonuc bekleyelim:))
-
@yusufum, içinde söyledi: Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
Bitti gitti mulakatlar...hadi bakalim sonuc bekleyelim:))
Mülakatta neler sordular hocam..?
-
@figo102009 hocam bi ulkenin gelismisliginin gostergeleri nelerdir, geri gonderme nedir, sert ve yumusak anayasa nedir ve ulkemizdeki ornekleri, siyasi hak ve odevler bi kac tane soyleyebilir misiniz, kamu kurumunu girebilmek icin turk olma sarti var midir ve bi kac tane de world kisa yollarindan ornek vermemi istediler. Hepsini bildim sukur komisyon da cok guler yuzluydu elektrik aldim:)) ins sonucta olumlu olur.
Size ne sordular hocam? -
@yusufum merkeze mi başvurmuştunuz taşraya mı hocam?
-
arkadaşlar namık bilyay ı tanıyan gören bilen var mı acaba buralarda aktif değil gibi fakat birşey sormam gerekiyor. Şimdi bu arkadışımız erzincan için mülakata girdi ve listedeki puanı 89.698 fakat bu aradaş ilbank ın mülakatınada katılmış oradaki puanı 86.294. Baktım isim karışıklığımı diye fakat tc isim soyisim aynı yani burada bir sıkıntı var gibi. Ya göç idaresindeki puanı hatalı ya da ilbank taki puanı farklı bu sebeple bir ulaşabilseydik iyiydi sıkıntı yaşanmasın durduk yere
-
puan türü farkı mı var yoksa ilan metninide bulamadım ama arkadaşa ulaşsaydık iyiydi yani 89 küsür puanı varsa merkezide 4001 de yerleşebilir yani göç le falan niye uğraşıyor ki önümüzü açsın biraz
-
@snm tasraya hocam.
-
@ynsclk92 kpss A puani da olabilir bankanin kendi yaptigi sinav puani da.
-
@yusufum, içinde söyledi: Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
@ynsclk92 kpss A puani da olabilir bankanin kendi yaptigi sinav puani da.
olabilir hocam ama göç idaresine p3 ile başvuru alınmıştı ve arkadaşın 89 küsur puanı var yani 4001 de en son ki alımda 89.87 lerde kalmıştı bu arkadaşında 89.69 hocam ve haziran atamasının kasıma nazaran daha fazla olduğu hesaba katılırsa bu arkadaş rahatlıkla memur olabilir ve göç idaresi sözleşmeli. Yani arkadaş haziranda rahat atanabilir ve bana da yardımcı olabilir birçok şehirde dikkat ettim hem iibf li olup hemde diğer bölümlerden olan 87 üstü puana sahip çok kişi var hocam. iibf li olanlar zaten 85 lerde merkeziyi kapatır o arkadaşlar gidebilir. diğer bölümlerden olup 89 ve üstü puanlı arkadaşlarda merkeziden gidebilir yani buradaki bir çok kişinin önünü açabilirler bence buna ihtiyacı olan çok kişi var burada
-
Ne zaman açıklanacak acaba Bir de Sizce maaş ne olur
-
@zavallı-kimyager, içinde söyledi: Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
Ne zaman açıklanacak acaba Bir de Sizce maaş ne olur
ne zaman açıklanacağı ile ilgili bir fikrim yok . Maaş ise eski mesajlarda yazanlar vardı kurumda çalışanlardan. 2700-2800 civarı diye biliyorum.
-
bayramdan once aciklansa ve kazansakta cifte bayram yasasak...
-
Ne zaman aciklanir acaba bilgisi duyumu olan varmi
-
artık açıklansın lütfen bekle bekle bekle
-
@zavallı-kimyager aynen açıklansın artık
-
@zavallı-kimyager bilgi var mı açıklanma tarihiyle hocam, ablam girdi merak ediyoruz