Az kişinin bildiği kaliteli filmler
-
El cuerpo 2012
-
Az kişi bildiği için mi kaliteli oluyor kaliteli olduğu için mi az kişi biliyor? Her neyse başlık zaten herkesin bildiği filmlerle dolu. Bi de ben ekliyim Kışın soğuk havada tüketmeniz tavsiye olunur
Kalandar Soğuğu -
@sacred123 Daha önce izlememiştim, burda görünce izledim. İyi ki tavsiye etmişsiniz bayıldım. Sonu biraz aceleye getirilmiş gibi olsa da çok güzeldi.
Öyle bir grubun içinde olsam, şöminenin kenarında oturur usul usul dinlerdim. Keşke gerçek olsa. -
@buseneatanıyorum begenmenize sevindim tek mekan filmler her zaman hosuma gitmistir yormaz insani
-
Wolf - 1994 yapımı IMDb puanı 6.2 olan, başrolünde Jack Nicholson'ın oynadığı çok akıllıca kurgulanmış bir gerilim filmi.
Bir gece bir kurt tarafından ısırılan Will Randall'ın değişimini anlatıyor. Ama öyle sıradan filmler gibi "ahan da şimdi kurt beni ısırdı, gidem oraya buraya havlayam, onu bunu ısıram." tarzında basit bir şey değil.
Beni IMDb puanı şaşırttı. Jack Nicholson'ın yine döktürdüğü bu filme ayıp olmuş.The Kid (İçimdeki Çocuk) IMDb puanı 7.6 Burda da başrolde Bruce Willis var. İmaj danışmanlığı yapan Russ'un tuhaf bir olay sonucu çocukluğuyla karşılaşıp yüzleşmesini konu alır. Çocukken kurduğu hiçbir hayaline kavuşmadığını görür. Film ilk başladığında klasik bir Amerikan filmi gibi başlıyor işte iş kolik bir adam, plazalar, aynı anda konuşan bir sürü insan falan ama sonradan çok ama çok samimi, içten böyle sıcacık bir film haline dönüşüyor.
-
The conjuring gerilim severlere
-
incendies.
a separation
sarhoş atlar zamanı
chunking expres
bin jip
in mood for love
peki şimdi nereye
about elly
hable con ella
kutup çizgisi aşıkları
bisiklet
stalker
(şimdilik bu kadar) -
sakar şakir 1977 komedi
-
Gördüğüm kadarıyla kimse Seven'ı yazmamış. Başrollerde Morgen Freeman ve Brad Pitt yer alıyor. Özellikle polisiye-gizem tarzı bir film seviyorsanız kesinlikle kaçırmayın derim
-
En son izlediğim öyle kafa yormayan sakin filmler:
The descendants-senden bana kalan-george clooney oynuyorA hologram For the king- Suudi Arabistan'da iş almaya çalışan bir Amerikalı. Çok farklı bakış açısı var. Tom Hanks oynuyor
A few good men- bu film çok güzeldir, "you cant handle the truth" sahnesi ünlüdür. Tom Cruise, Jack nicholson, Kevin bacon, demi Moore oynuyor.
American hustle- farklı bir film, vizyonda iken çok izlenildi, tavsiye ederim.
-
İçimdeki Yangın
(1+1 hiç 1 eder mi?)
ve
Kanlı Elmas -
Ayhan ışık ve sadri alışık filmleri
-
@simsek-mekkuin Semtimizin bir tanesiydi Müjgan
-
@erentcolak gerçek jön
-
Sahte kabadayı
-
Kalpazanlar
Admiral -
American history X, V for Vandeta favorilerimdir. Intouchables, 12 years a slave ve edward makas eller üç farklı türdeki önerilerimdir.
-
Yerli kaliteli ama az kişinin bildiği çok film var. Tersine dünya biraz eski ama kaliteli bir film. Erkekler kadın, kadınlar erkeklerin yerinde olursa neler olur? Sosyal hayatta roller değişirse ortaya oldukça güzel bir tablo çıkıyor.
-
@tüpçüü v for vandetta işlediği konu itibariyle çok iyi. Uzun süre sorgulama yapmaya sebep oluyor. “Hükümetler insanlardan korkmalı insanlar hükümetlerden değil” gibi birden fazla mottosunu da içinde barındırması çok güzel.
-
Kasımda aşk başkadır.