Öğretmenlik mülakatına girdim ve duyduğum karşısısnda şok oldum.
-
@burcuburcu kesinlikle..
Kardesim sinif ogrtmenligi okuyor ama kendisi de arkadaslari da devlete atanma konusunda cok ilgisizler. Ben hep merak ettim, arastirmaya calistim ama hic duzgun bi bilgi ile karsilasmadim. Gerek o gereksiz site, gerek internet uzerinde hic aydinlatici bi bilgi yoktu. O yuzden cok faydali oldu.
Keske buraya kpss a da oldugu kadar ogretmenlikte de ilgi olsa. Facete filan ogretmenlerin oldugu gruplarda bol tanitimlar yapin hocam:D -
@burcuburcu hocam resmi bir kalıba oturtamadiklari için bimer böyle cevap veriyor +-3 olacak ama güvenlik soruşturması baslamadan mulakatta -30 verilerek eleyecekler. Bakan ise illaki torpil yapan olacağı için ki bu sayi en az %10 olur o yüzden kesin ifadeden kaçınıyor. Gecen sene mayıs mülakatında +-5 yaptilar yüzde 80 oranında başardılar bu sene de onu arttırmak istiyorlar. Ama tabi yine torpil listeleri gidecek onlarin hepsine +3 vereceklerdir çoğu bransta da bu büyük önem arz ediyor. E seçim yakın Ayarını bozduğun kantar gün gelir seni de tartar.
-
@guyan-gelmiş +- 3 puan yapacak adam mülakat sistemi getirmez hocam. Ha torpilliye uygulanacaksa bunun sayısıda birşey ifade etmez.
-
@hgrotius hocam öğretmenlerin sosyal medya ve siyasetteki rant gücü çok yüksek eşim öğretmen adayı olduğu için sürekli takipteyim illaki yüksek torpilliler olacaktır ama öyle vekille il başkanı ile torpil yapanlar +3u geçemez yani ben öyle düşünüyorum ve yüzde 90 böyle olacağı kanısındayım.
-
Mülakatta +-5 sistemi iibf alımlarında da olsa göbek atarız. Bizde bildiğin +-100 uygulanıyor.
-
@antimülakat hocam hiç sevinme istemdiği adamı her mülakatta elerler mülakat varsa +-1 yapsan beyhude.
-
@guyan-gelmiş hocam tamam işte o gücü kırmak için gaz alma çalışması yoksa mülakatı kaldırıp hepten kurtarmak varken neden 5 , 3 diye uğraşılsın.
-
@hgrotius hocam bir fetocu vardır bir de feto şüphelisi. Adamlar tam damga vurmamak için bu yolu seçtiler anladığım kadariyla güvenlik soruşturmasindan kalındığı zaman sicile işleniyor ama bu yolla tam emin olmadiklari kisileri de almamak istiyorlar.tabi bu surdurulebilir bir durum değil ancak benim tahminim bu torpili olmayanlara kpss puaninin aynisi olanlara +3.
-
@guyan-gelmiş hocam çok iyiniyetli bir bakışaçısı ama pek inandırıcı değil.
-
@hgrotius bakalim hocam sonuçlar açıklanınca İnşAllah kpss puanının aynısını verirlerde adalet yerini bulur
-
@guyan-gelmiş inşallah hocam.