YKS'nin Tarihi Değişti
-
Seçim tarihi belli olunca benim aklıma gelen ilk soru olmuştu YKS'yi mi ertelerler seçimi mi? Tabi ki sayın cumhurbaşkanımız 24 Haziran dediği için onun değişme ihtimali olmadığından YKS bir hafta ertelendi.
Yeni Sınav Tarihleri:
-
Oturum TYT : 30 Haziran 2018
-
Oturum AYT ve Dil Sınavı : 1 Temmuz 2018
-
-
@agor erkene çekilmemesi sevindirici olmuş, gençlerin psikolojisi çok kötü etkilenirdi.
-
@hgrotius bu da bir teselli ama seçim ne kadar ülkeyi etkiliyorsa bu sınavlarda milyonlarca insanı etkiliyor, şu tarihleri belirleyen insanlar biraz böyle şeylere dikkat etse ne güzel olur.
-
Ya seçim ikinci tura kalırsa
-
@vlkrt sınav geçmiş olur muhtemelen. Allah'tan 8 ya da 15 temmuz yapmadılar sınavın tarihini yoksa yine çakışabilirdi.
-
@agor hocam ilk turda seçilemezse ikinci tur sonraki pazar günü yapılır yani sınavı ertelediler ama bu düşünülmedi sanırım.
-
@vlkrt tamam baktım ben ilk tur sonraki ilk pazar oluyor biliyordum ikinci pazarmış onu düşünmüşler Allahtan
-
@agor yazdığımız yazılardaki kullandığımız tarih için teşekkürler Türkiye. Yine devlet için millet anlayışını en derin hissiyatla görmüş olduk.
-
Allah'tan YKS ye sadece keyif için gireceğim, yoksa haber takip etmekten sınava hazırlanamazdım
-
@burcuburcu tek rakibim olarak seni hedef olarak belirledim?
-
@antimülakat Özenme üzülürsün xD
-
@burcuburcu YKS sana uzak olabilir, ben hergün evde yeni sistem kuruyorum
-
@antimülakat ve @burcuburcu bu sene başvurmadım da seneye bi iddia mı koysak ortaya hep birlikte girsek, gerçi kumarı oynatan kazanır diye düşünürsek ÖSYM'ye güzel para kazandırırız