Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
-
@sbui17 benim bugündü salıya ertelettim işlerimden dolayı. Sabah arayıp cumartesiye çektiklerini söylediler :)) dün bilet alsam salı için bir de onunla uğraşacaktım.
-
@nfs benim de 26 Hazirandaydı az önce arayıp 23 Hazirana çektiklerini söylediler
-
@sinavparambitti gerçekten ilk defa bu kadar çok ilgili bir banka ve insan kaynakları gördüm, şaşırıyorum.
-
@sinavparambitti bugün tekrar arayıp tarihi 23.06 olarak değiştirdiklerini ilettiler. saat 10.00
-
İstanbulda mülakata girecek olup tarihi değişen var mı acaba?
-
kompozisyon sorularını ve bireysel mülakat sorularını giren arkadaşlar bize de bahsette güzel olur
-
@nfs komposizyon konusunu burda yazmak diğer arkadaşların hakkına girmeye neden olabilir, yine aynı şekilde mülakat soruları hakkında da geçerli. Fakat mülakatta ne tarz yöntemler ve soru hatlarından genel olarak bahsetmekte sakıncalı olmaz diye düşünüyorum.Bu arada duyduğum kadar şu ana kadar hiçkimseye alan sorusu sormamışlar hep sohbet havası içinde geçmiş .
-
@sinavparambitti hocam olumlu ya da olumsuz geri dönüş almadım hala. Sizce ümit var mıdır?
-
@sinavparambitti, içinde söyledi: Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
@nfs komposizyon konusunu burda yazmak diğer arkadaşların hakkına girmeye neden olabilir, yine aynı şekilde mülakat soruları hakkında da geçerli. Fakat mülakatta ne tarz yöntemler ve soru hatlarından genel olarak bahsetmekte sakıncalı olmaz diye düşünüyorum.Bu arada duyduğum kadar şu ana kadar hiçkimseye alan sorusu sormamışlar hep sohbet havası içinde geçmiş .
Güncel ekonomik konular ve dolar üzerine 5 dk kadar konuştuk. Biraz detaya inince çok yorum yapamadım konu hakkında ama dediğiniz gibi direkt alandan soru sormuyorlar tanım vs. gibi
-
@arzcsgn kardeşim bugün cuma dua et bence , herseyde hayır vardır.
-
@auditore güncel derken teknik bilgi gereken husus mu üstad
-
@sinavparambitti inşallah diyelim o zaman
-
@arzcsgn bana da dönüş olmadi. Ik yi aradim ben de. Onlar da degerlendirmeler devam ediyor bekleyin dedi. Istanbul benim
-
@alchemist Ben de geri dönüş almadım. Beklemedeyim. İK'nın numarasını verebilir misiniz?
-
@alchemist hocam benim Ankara. Ben de beklemedeyim bakalım hayırlısı.
-
@bluephantom 0212 319 70 00 numara hocam
-
Banada olumlu olumsuz bir donus olmadi bende sabah insan kaynaklarini aradim, genel yetenek sinavini gecememissiniz mail almadiniz mi diye sordular. Olumsuz geri donusler de mi devam ediyor hala anlayamadim.
-
Askerliğini yapmamış bir kişinin bu mülakatta başarılı olma şansı nedir dostlar? Tecil ile özel bir bankaya başlayabilmek mümkün müdür? Zira ben çok sıkıntı yaşıyorum girdiğim mülakatlarda bu nedenden dolayı.
-
Bende bugün ankarada mulakata girenlerdenim. Açıkçası mulakat oldukça hayal kirikliklariyla dolu gecti benim açımdan. Bir tane bile bilgi sormadan mulakat bu kadar dediler. Sadece neden bir ışte çalışmadığım üzerine konuşuldu 10 dakika. Gerçekten hayal kırıklığıydı
-
merhaba bende müfettişlik yardımcılığı sınavına ankara dan katılanlardanım. sınav sonucu olumsuz olarak bildirildikten hemen sonra uzman yardımcılığı için mülakata davet edildim. şekerbank bizleri hangi kriterlere göre seçecek pek anlamadım doğrusu. sınav günü sınava da 13 dakika geç girip başlamıştım, zamana karşı olan genel yetenek sınavına eksi zamanla başlamak nasıldır bilirsiniz ve üstelik askerliğimi de henüz yapmadım
uzman yardımcılığı için mülakatı grup mülakatı şeklinde yaptılar, bi case verip değerlendirmemizi istediler ve sonrasında kişisel olarak kendini tanıtma aşaması, mülakatta alan bilgisi vs gibi herhangi bir soruyla karşılaşmadık ama daha önceki iş tecrübelerimiz üzerine durdular. genel olarak ik lar ve bölge müdürü olumlu yaklaşımlar içerisindeydi yada ben öyle hissettim.
sonucu bir hafta içinde bildireceklerini söylediler ve sürecin hızlı ilerleyeceğini belirttiler, bakalım sonuç ne olacak.