Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
-
@sinavparambitti bana da henüz dönüş olmadı ama ne zaman banka müfettişlik sınavına girsem başka pozisyonlar için arandım umarım bu kez de öyle olmaz
-
Arayan numarayi paylasabilir misiniz
-
@ihadayı hocam size davet maili geldi mi peki yeni pozisyon icin, aramadan sonra
-
@sinavparambitti Bu konuda da tıpkı benim gibisin. Senin kimliği araştıracağım xD
-
@bluephantom bendeki bu sansla uzmanlikta teklif etmezler
-
@sinavparambitti 6 mülakattan elendim. 20den fazla sınava girdim. 2 soruyla kaymakamlık kaçtı. 2 senedir 15ten fazla ankara 5 taneden fazla istanbul git gel yaptım. 1 hafta önce 4-5 günde 4 sınav 2 mülakata girdim. Abi mağduriyet yarıştırmayalım istersen :):)
-
Galiba il il ya da isme göre yapıyorlar benim ankara ismimde t ile başlıyor dönüş olmadi
-
@nfs needforspeed oynaya oynaya çok hızlısın maşallah bizi bu yaşta işsiz bırakan hükümet utansin
-
Merhaba arkadaşlar. Bende sabah itibariyle olumsuz dönüş aldım müfettiş yardımcılığı için. Ankara ve ismim g ile başlıyor Gazi Üniv. Yöneylem yüksek lisans mezunuyum. Sınavım da iyi geçmişti genel anlamıyla. Genel yetenek için 1 yanlış çıkabilir,ingilizce orta düzeydi aşırı kötü geçmedi. Uzman yardımcılığı için çağırılan arkadaşlar sizin sınavlar ne düzeydeydi de arandınız merak ediyorum bilgi verir misiniz?
-
@sinavparambitti
Benim de Ankara. Sınav çok iyi, dil belgesi var. İsim c ile başlıyor. Henüz dönüş yok. -
@jimbo demekki arayacaklar bizi galiba ankaradakilre olumsuz olanlara gitmiş mail sabah,telefonu açık tutmak gerek
-
Benim genel yetenekte 50'de 43-44 doğru olabilir emin değilim(40 üzeri gelir diyordum sınavdan çıkarken). YDS 82.5 var. Hacettepe Uluslararası İlişkiler mezunuyum. Beni müfettişliğe çağırdılar. Diğer arkadaşlar baz alırken kullansın diye yazdım buraya. Tamamen yardımcı olmak için.
-
@nfs ne zaman arandınız?
-
@jimbo bugün 15.23'te.
-
@nfs anladım hocam. Ben de sınavdan en az 45 gelir diyordum. Yds de 77. Ankara Üniversitesi mezunuyum. Mülakattan 1 gün önce çağıracak değiller herhalde. Olumsuz olur sanırım.
-
@jimbo memurlar.nette 25 haziran için davet alan gördüm. Fakat çocuğu da bugün aramışlar.
-
@nfs hala bir umut olabilir diyorsunuz hayırlısı olsun bakalım. Beklemeye alıştık zaten.
-
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Müfettişlik hakkınız tabiki yds puanınız çok iyi. Asıl öğrenmek istediğim uzman yardımcılığına çağırılanların neye göre aranıp davet edildiği.
-
50 gkgy sorusundan 40 45 arasi netim vardır ingilizceyi pek yapamadım bayağı düşüktür.Ikametgahım ankara askerliğimi yaptım.Beni uzmanlık için çağırdılar neye göre cagirdilar bilmiyorum ama özelliklerim bunlar.
-
@ihadayı, içinde söyledi: Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
50 gkgy sorusundan 40 45 arasi netim vardır ingilizceyi pek yapamadım bayağı düşüktür.Ikametgahım ankara askerliğimi yaptım.Beni uzmanlık için çağırdılar neye göre cagirdilar bilmiyorum ama özelliklerim bunlar.
Ben askerliğimi yapmadım sanırım temel sebebi bulduk. Teşekkür ederim hocam.