Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
-
Teftiş için mülakata girip müfettiş yardımcılığı ya da başka bir pozisyon için geri dönüş alan olursa buraya yazalım arkadaşlar. Birbirimizi bilgilendirelim
-
@solarstone aradim yine bekleyin dediler . ben anlamadim adimi bile sormuyorlar ama bekleyin, olumsuz mail almadiysaniz bekleyin diyorlar. Valla cok umudum yok artik ugrasmamak icin bekleyin diyip bastan savdilar.
-
Uzman Yardımcılığı için 21 inde mülakata girdik grup olarak orda bize pozisyon satış pozisyonu gibi bise dediler ama kart satışı algilamayin şube bunyesinde portföy olusturma şeklinde olacak dediler bize.
Arkadaşlar bu pozisyon nedir bi bilginiz var mi yardimci olabilir misiniz -
@alchemist ben de aynı durumdayım ama diğer arkadaşa başarısız olmasına rağmen mail atmamışlar ondan dolayı umudumu kırdı gibi
-
@solarstone ben de oyle düşünüyorum hocam hakkimizda hayirlisi olsun. Ozel banka sinavlarina akil kestirmek zor.
-
@alchemist Bana mail gelmedi mi diye soran memurun da pek bilgi sahibi olduğunu sanmıyorum. Siz isminizi söylediğinde sınavdan başarısız olmuşsunuz demedi mi? Bana bekleyin diye bir şey demedi!
-
@bluephantom bilgiden cok tahmin yurutuyorlar bence. Adimi sormadilar bile ben diyorum bakabilir misiniz sonucuma mail gelmediyse bekleyin diyip baska bisey demediler. Ben uzatmadan kapattim telefonu artik.
-
olumlu yada olumsuz mülakat sonucu hakkında dönüş alan olduğunda yazarsa seviniriz arkadaşlar
-
Herkese Merhaba, mülakatlar bitti.Sonuç alan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.Bu arada bende durumböyle;https://m.youtube.com/watch?v=HOTNV9IG23U
-
Bıze en gec salı donusler tamamlıycaz denmıstı. Ya döneceklerıne donduler bız yalan olduk ya da henuz baslamadılar
-
@tax sabah aradım calismamiz devam ediyor dedi bu hafta içi dönüş olacakmış.Uzman yardımcılığı hakkında bilgisi olan var mi sizin ve diğer arkadaslarin mufettislik mi sizin pozisyon.
-
İk dan veya başka kaynaktan bilgi alan bi arkadaş var mı ne zaman aciklanacagiyla alakalı
-
@ihadayı uzman yardımcıgı hocam benim. Yani henuz kımseye donus yapmamışlar mı?
-
@tax tam emin olmamakla birlikte yapılmadi diye dusunuyorum.Bugün dönüş olurmu dedim üst yonetimden onay bekliyoruz tarzı bişey dedi.birde hocam pozisyonla alakali bilginiz var mi satışla alakali bişeymiş sanırım pozisyon bize mulakatta öyle soylendi ama tam ne olduğunu anlayamadim pozisyonun.
-
Hocam bireysele ya da tıcarıye alım yapacaklarmıs anladığım buydu.
-
Dönüşler yarın başlayabilir bence.
-
@tax özlük hakları ve çalışma şartları neler acaba iyi bi pozisyon mu tercih edilir mi bunu merak ediyorum bilginiz var mi ya da bilgisi olan varsa yazabilir mi arkadaslar.
-
@alchemist Bu nedir arkadaş ya! Vakıfbank bir kısmını açıklar diğer kısmı töhmet altında bırakır, Şekerbank dönüş maili bile atmaz; arayanlara farklı farklı cevaplar verir. Sektör gerçekten öyle bir dip yapmış ki, yakında sınava girmeyenlere bile biz sizi aramıştık diyebilirler. Biz bu hödüklere muhtaç olacak adamlar mıydık be! Lanet olsun sizin gibi kurumsallık adı altında milleti inletenlere! Olmayan itibarlarını korumak için bir de Bankacılık Kanununa sığınırlar! Bankacılık 'prestijmiş'! Bankacılık 'şeffaflıkmış'! Bankacılık rezilliktir! Daha girmeden öğrendik! Sefiller!
-
@ihadayı onu bılmıyorum hocam
-
Heyecan var mı gençler