DGS ile hukuk ortalama sorunu
-
Arkadaşlar merhaba, arkadaşım için soruyorum, 3.02 ile hukuk fakültesi geçisi mümkün mü? Yahut teknik olarak mümkünse bile çok mu zor?
-
Matamatik ve Türkçe 'den 45 ' er net yaparsan tercih yapılabilecek üniversitelerin yüzde 95 'ine girersin
-
@max-weber 60'ar soru vardı değil mi?
-
Benim arkadasim 2.57 ortalama ile gecis yapti bu sene. Dgs 45 dogru seklindeydi
-
@burcuburcu
60 'ar soru var evet.
Süre: 140 dk. -
2,55 ortalama ve 44 mat 45 türkçe netim vardı. Sıralamam 980 fln dı. Puan 305 civarıydı ancak hiçbir devlete giremedim. Kıyaslama için bilgi olsun.
-
@sgkbıkkını hocam 2017 mi?
Benim arkadasin sonucu var ben de 304,4 puana 560 siralama. Ortalamasi da kendisinin demesiyle 2,57. O girdi devlette -
@1umut 2016 idi. Belki ondandır.
-
Şimdiki aklım olsa tövbe ygs lys kasmazdım direk adalet bitirip dgs ile geçiş yapardım. Ne kadar kolaymış
-
@hgrotius Artık değil. Piyasaya giriş artınca piyasa rekabet piyasasına döndü ve artık normal kara geçildi. Kısacası karşınızda doktoru, öğretmeni vs. ciddi rakipler var ve sorular da ALES seviyesine yükseltildi. Ben de öyle düşünürdüm ama artık çantada keklik değil DGS ile hukuk kazanmak.
-
@cinnamon yine de ygs lys gibi bir sene yemeden içmeden çalışmaya gerek yok.
-
Dgs olayını ilk keşfedenler bu işin kaymağını gerçekten güzel yedi. Adaleti bitirip güle oynaya hukuk fakültesine başladılar. Ben siyasal ve gazi mezunu bir çok kişinin okulun 3. ve 4. sınıfında Adaleti bitirip oradan Dgs ile Gazi Hukuka geçiş yapıp ve okulda verdiği dersleri de saydirarak hukuk diplomasını da 2,5-3 senede aldıklarını bizatihi sahidiyim. Gerçekten müthiş bir öngörü ve rahatlıkla alınan bir diploma daha.