Garanti Bankası Müfettiş yardımcılığı
-
İngilizce olan 3 soru hakkında bilgi verebilecek olan var mı? Kendimizi tanıtmaya mı yoksa bilgiye mi dayalı?
-
@zelihacag o sorular bu aşamada değil
-
@ankou dün insan kaynaklarındaki bayan kulaklık mikrofonu da iş görür dedi. Eğer lazım olacaksa kulaklık kullanın isterseniz
-
Evet giren arkadaşlar sınav hakkında yorumlarınız neler?
-
giren arkadaşlar en azından ders ve soru sayısı için bilgi verirse ve yapamadığımız sorulara maildeki gibi geri dönemiyormuyuz onu merak ettim.Not :Şuan bakanlıktan çağırdıkları için sınava giremedim yarın 3 de gireceğim
-
Kağıt kalem kullanmak, işlem yapmak yasak mı? İçeriklerin not edilmesi yasak demiş genel yetenek sorularını gözümüzle mi çözcez mesela
-
@möözun, içinde söyledi: Garanti Bankası Müfettiş yardımcılığı
Kağıt kalem kullanmak, işlem yapmak yasak mı? İçeriklerin not edilmesi yasak demiş genel yetenek sorularını gözümüzle mi çözcez mesela
@busus -
@möözun kagit kalem hesap makinasi serbest. Yukari da arkadasin yazdigi gibi kagitlarin tamamen bos olduğunu gostermeye gerek var mi bunu sormayı unuttum ama
-
@alchemist ben gösterdim kağıtları garantiye aldım. sözlü soru yok, matematikte işlem çok gözünüzle çözemezsiniz 100 soru alan , 48 soru da gy sanırım tam hatırlamıyorum bu kısmı
-
hesap makinesi en azından gerekli. genel yetenek 42 soru vardı bu arada
-
@busus en iyisi gostermek evet. Hakkimizda hayirlisi olsun arkadaslar:)
-
Alan soruları ağırmı peki?
-
Hangi derslerden kaçar soru var alanda birde örneğin hukuktan iktisada geçerken 1 denmi başlıyor yoksa kaldığı yerdenmi devam ediyor
-
Ben testi cozerken 2 kez sisteme yeniden girmem icin uyari mesaji geldi. Umarim bu kopya olarak algilanmaz
-
@alchemist banada 1 defa oldu.
-
İki defa da bende oldu, iyi sallayanın kazanacağı bir sınav olcak gibi duruyor. Değişik bir sınav
-
@alchemist banada bir kere oldu mail attım. kameranız kapanmıştır dedi. benim internet gidip geliyor arada, ondan olmuş sanırım. sizinde öyle olabilir.
-
Benimde birkaç defa bağlantım koptu. Mail attım problem olmaz dediler.
-
Umarım sıkıntı olmaz çünkü benim de başıma geldi. Genel yetenek kısmı çok kolay olmakla birlikte devamında gelen alan sınavı bayağı zordu. Her alandan sorular vardı ve çoğunu sallamak zorunda kaldım.
-
HAYATIMDA GİRDİĞİM EN SAÇMA SINAVDI.TOPLASAN 100 ALAN SORUSU İÇERİSİNDE 15 TANE HUKUK MALİYE İKTİSAT MUHASEBE YA ÇIKAR ÇIKMAZ , HA BUNLARDA BÖYLE BİLGİYLE FELAN ALAKALI SORULAR DEĞİL SAÇMA SAPAN SORULAR YANİ TÜM KİTAPLARIDA EZBERLESENİZ YAPILACAK TARZDA BİR SINAV DEĞİL .ALANDAKİ 80 SORU PAZARLAMA VE İSTATİSTİK SAYILABİLİR.Kısacası böyle bir sınavla alım yapılmaz.BU HAYATTA GİRDİĞİM EN SAÇMA SINAVDI .Türkçe sorularıda saçma , yani soruların cevabı kesin değil ,matematikte tren sorusu yanlıs vesaire hayatımdaki en dandik sınavdı .