mohammed salah
-
Sen nasıl bir zekasın Salah kardeş, Liverpool bunun kalitesinde ve tekniğinde iki oyuncu daha bulsun uçar. Yeteneği bir yana zekası mükemmel ötesi.
-
@hgrotius gerçek bir lejyoner. Akıldışı bir futbol oynuyor, böyle giderse yılların eskitemediği büyük kaptan Steven Gerrard'ın tahtına oturacak. Bir de Sallah yüzünden twitter da yaklaşık 60 bin ingiliz kelimeyi şahadette bulunmuşlar.
-
@antimülakat ben oyunu basitleştirmesine hayranım. Kendi klasında topçu yok Liverpool’da, mane gibi bir kalasla muhattap olmak zorunda olması beni çok üzüyor :’( suarez reis gibi bir partneri olsa uçardı şimdiye.
-
Şu kıvırcık saçlı çocuktan mı bahsediyorsunuz?
-
@burcuburcu Romayı gerçekten yakan adam yazarsanız profili karşınıza çıkacaktır
-
@burcuburcu evet
-
Bu sezon basarılı sınırlı resmen durdu
-
Böyle bi konu mu varmış yaww. Salah sayesinde futbola ilgim tekrar arrtı hatta Liverpool u YouTube dan hemen takibe aldım bu adamı izlemek için can atıyorum. İnşallah Türkiye ye bi gün maça gelirse direk bileti alacam. Adamda farklı bi ekol var. Ronaldinho yu sevdiren kendine has ekolü benim için bir numara şimdi salah da görüyorum çok farklı çok muhteşem ve bi o kadar temizzz. Yani salah kısaca tarif et deseler 'salçalı ekmek 'derim o kadar leziz ve o kadar basit.