Footbal manager
-
Bir dönemler hastasıydım, sonra transfer yapmayı o kadar imkansız bir düzeye getirdiler ki oyundan soğudum ama hala denizlispor ile 5 sezonda şampiyonlar ligi şampiyonu olmanın tadı damağımda kaldı desem yeridir.
-
Forumda eksik olan bir parça tamamlanmış oldu. 2001 yılından beri devamlı olarak oynarım. Efsane Parma kadrosuyla başladığım oyunda daha sonra 15 yıl boyunca sadece Beşiktaş'ı aldım. KPSS döneminde de her şeyden vazgeçtim bu oyundan vazgeçemedim. Tüm CM/FM fanlarına selam ederim. ️
-
@baumol ah ulan zam için takım huzurunu bozan karaktersiz topcular , 48 ay taksitle alınan yıldız futbolcular hepinizi özledim
-
@hickskaldor bir ara param yoktu. Çiçek gibi bir forvet buldum. Belli wonderkid. O ara çakallık geldi aklıma. 0 peşinatla 50 maç oynama bonusu olarak 200.000.000 Euro vermiştim. Kabul ettiler tabi. 47 maç oynattım. Güzel de paraya satmıştım. Ne günlerdi bee.
-
@hickskaldor hele bir de sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ayrılmak isteyen yıldız topçu
-
Maalesef KPSS süreci ile ara vermek durumunda kaldıgim bagimlilik yapan efsaneler efsanesi. Oynamasamda Steam kütüphaneme eklerim her sene yeniliklere bakarim ama 2 senedir agiz tadiyla oynayamiyorum. En cok zevk aldigim sene fm2015te üniversite arkadaslarim ile online lig yapiyorduk tesadüfen tuttugumuz takimlarda gs fb bjk ts ydi. 5 sezon oynamistik cok zevkliydi. Sabahlar olmasin.
-
@aliveli Ne yapsak biz de burdan lig, turnuva vs ayarlasak mı ?
-
@baumol lig kurmak cok zor çünkü ayni anda oyuna girmek mümkün olmuyor. Ancak turnuvalarina katılmıştir.
-
@duymhuyguy lig bana da mantıksız geldi ya. İnşallah sizin şu guy ilanı gelirse kutlama amaçlı bir turnuva çevirebiliriz
-
En baştan beri eksik olan konu buydu bencede bende de hastalık seviyesinde bir oyundur..Bırakamadığım tek oyun.. Her yıl
Galatasarayla toplamadığım kupa kalmamıştır. -
Bu oyunun demosu tadında olan PES 2013'te oynuyordum. Efsane manager olarak yedek kadromda dahi 108'den aşağı oyuncu kalmıyordu. Herhangi bir kupayı kaçırmadan 25-30 sezon arasında oyuna devam ettim. R. Gigs'i 3. kez 17 yaşında görmemle oyunu terk etmem bir oldu. PES'te keşfettiğim bir çok oyuncuyu şu an futbol dünyasında iyi takımlarda görüyor olmak ucuz da olsa beni mutlu ediyor. Bir de şunu çok yapardım, bonservisi olmayan oyuncuları alıp, transfer sezonu bitmeden sağlam fiyatlara satmak. Bu da PES içerisindeki manager'in açık tarafı diyebilirim. Bu sayede Galatasarayla bile bir kaç yıl içerisinde Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıracak takım için bütçeyi sağlıyordum.
-
Oyun iyi muhasebeci yapiyor insani
Bu arada malum menejerlik oyunu oynayamiyoruz. Score Match oynayin guzel sariyor farkili bir tarzda online futbol oyunu app Store ve Google play de
-
Cm 01-02 den fm 14'e kadar oynadım. Ah o "Afhagowa"ların "nikiforenko"ların, "daniel braathen"lerin dili olsa da konuşsa
-
@ff kakalov
Todorov
Tsikalgo
Temur Altunhan
Mariano Gonzales
Huddlestone
Paul Robinson
Offf offf -
@baumol rungratsamee, de la cuesta... Neyse liste uzar daha
-
Sezon arasında tüm ligleri tarayıp sözleşmesi bitecek oyuncuları bonservissiz almayı özledimmm lannn
-
@gokhann aha ben arjantin ve brezilya takımlarını tek tek gezip wonderkit avlamayı ama onların çoktan porto benfica gibi takımların radarında olduğunu görmeyi de özledin biliyorum
-
@hickskaldor Sigara kullanmıyorum ama yakasım geldi şimdi
-
vanden borre diye bi sağ bek vardi fm 2006'da. o neydi öyle. defansın sağından topu alıyordu, önüne çıkanı çalımlayıp habire gol atıyordu.
-
Hepsi harikaydı ama cm03-04 ün yeri başka favori takımım roma defansta walter samuel cafu orta saha totti forvet montella delvechio