Finansbank Sales Trainee
-
@asimplelife inşallah hocam.ben de halkbank mülakattan elenenlerdenim ve 6 7 ay bu sürece o kadar kaptırmıştım ki olmayınca yıkımım da büyük oldu.keşke diyorum..il seçimi tutmasaydı.3 5 gün üzülür önüme bakardım.böyle hem vaktim gitti boş yere,hem emeklerim....o yüzden öğrendim ki mülakata kalmak önemli değilmiş...elendikten sonra sürecin hangi aşamasında eelendiğinin hiç bir önemi yok.
Rabbim hepimize sonucu güzel olan yollar nasip etsin.İnşallah siz de gönlünüzden geçen sonuca ulaşırsınız. -
arkadaşlar sizce tahmini kaç kişi alacak bu banka? alım olacak illeri hatırlayan var mı?
bir de video mülakatı olumsuz sonuçlanan yok sanırım çünkü video mülakata giren herkes mülakata davet edilmiş gördüğüm kadarıyla. -
@marjinalfaydali halkbank için ben de aynı şeyi yaşadım maalesef..
Şimdi ptt için de başvuru yaptım biliyorum ki az çok yine aynı şey olacak ama denemeden de edemiyor insan
Amin, hayırlısı tabii -
@marjinalfaydali İnşallah saha satışı değildir. "Sales Trainee" isim olarak güzel duruyor esasında
Bilmiyorum, açıkçası devlet kadar çok döneceğini sanmıyorum ama illa ki döner tabi. -
@asimplelife ben ptt ye basvurmadim.yasadigim sehirde bolumumle basvuracagim kisimdan sadece 2 kisi aliniyor cunku.bi de alan yok.gk gy cok iyi degil benim..2 kisiden biri olacak kadar iyi degilim gk gy de.ona asilsam bu kez alani ihmal ederim.bolunmemek adina basvurmadim o yuzden.
Insallah olur sizin.nasibin nereden gelecegi hic belli olmaz.
Bakalim bu surec nasil isleyecek -
@deschain evet isme bakinca cok fiyakali gorunuyor ama bakalim.satis oldugu icin her halukarda kolay bir is olmasa gerek.
Insallah donmez referans isleri...hem bu islere bulasmak istemiyorum hem de malum cok bilinen bi banka degil tanidigim da hic yok.kime desem mulakata girecegimo qnb finans zannediyor o derece -
@marjinalfaydali Hayırlısı olsun hakkımızda hocam.
-
Arkadaslar bugun basliyor sanirim mulakatlar.face de 28 inde girecegini soyleyenler vardi.burda var mi giren girecek olan? Nasil gecti ? Ulasim nasil? Ben ankaradan otobusle gidecegim istanbula.hic bilmiyorum istanbulu.
-
Bu arada gecen hafta kuveytturk online sinav yolladi gectim sonra video mulakat yolladi.cuma gunu 23.00 da yaptim ve dun yani pazar gunu olumsuz olduguna dair mail geldi...bankalar haftasonu calismiyor ama benim mulakatim haftasonu sonuclandi...garip.
-
@marjinalfaydali Bana mail geldi Türkiye Finansta, görüşme öncesi 5 dakikalık bir sunum yapacakmışız.
-
@deschain ne sunumuymus peki?
-
@marjinalfaydali Size mail gelmedi mi?
Kendimizi tanıtacağız, hedefler falan. -
@deschain baktim simdi gelmis.5 dk lik bir sunum olacakmis. Iyi de sunum konusu da kariyer hedefimiz falanmis.mulakatta da bunu yapiyoruz.farki ne ki?
-
Bu sunum bi topluluga karsi falan olacak herhalde??
-
@marjinalfaydali Bilmiyorum topluluğa karşı da olabilir, bireysel bir sunum da olabilir.
-
@deschain Canlar, herhangi bir şeyi pazarlamaya hazır olun. Muhtemelen soracaklar!
-
@bluephantom Elimizden geleni yaparız ya
-
@deschain Vakıfbank mülakatından elime anlamsız bir resim tutuşturup ne olduğu önemli değil; yeter ki pazarlayın denildi. Hayatımda gördüğüm en aptalca şeydi! Umarım size de aynı saçmalığı yapmazlar!
-
@bluephantom Resimde ne vardı?
-
@deschain Küre gibi bir şey. Ne olduğu da tam belirsiz zaten. Ben gece lambası olarak pazarlamıştım kendimce. Ancak çok aptalca bir uygulamaydı. Testten sonra biraz araştırdım. Doğruluğu net kanıtlanmamış abuk subuk bir şeymiş.