KYK PERSONEL ALIMI 2018
-
Arkadaşlar birsey soracam.Bu kyk alımı mulakatsiz mi olacak.Ben ilanda mülakat falan gormedim de...
-
@ertuğrulbey ilanlara tekrardan bakmadım ama yanlış hatırlamıyorsam yurt yönetim personelinde mülakat var diğerlerinde yok
-
@ertuğrulbey önceki kyk personel alımı mülakatlı olarak yapılmıştı.
-
Ankara 3 ilçeye ayrılmış. Dağılım nasıl olur acaba? Bilgisi olan var mı?
-
Arkadaslar merkezi alımlarda puanlar kaclara düştü acaba kyk ya dair bi ipucu olablir mi ? Ya da kaçla kapatır tahmin var mı?
-
@aroma bölüm bazında bunları tablo haline getirdik. Sitemiz içerisinde kpss bölümünden bunları görebilirsiniz.
-
@sdaa01 hocam Çankaya, yenimahalle, keçiören şeklinde mi?
-
@hgrotius keşke öyle olsaydı Haymana, kalecik, Şereflikoçhisar şeklinde.
-
@sdaa01 yahu şereflikoçhisar nere ankara nere şaka mı bu ya
-
@hgrotius kaç kişi başvurur ki bu “ankaralara” çevre iller daha mantıklı belki de?
-
@sdaa01 hocam bu kadar taşra yerlere bile başvuru olur yine.
-
@hgrotius ben de öyle yapacağım sanırım
-
E devlet sifresi olmadan basvuramiyor muyuz
-
Arkadaşlar merhabalar
Yurt Yönetim memurluğu için belge ekleme kısmında Kpss belgesi diyor. Sonuç belgesini mi ekliyoruz? Eğer oysa puanımız zaten otomatik çıkıyor. Buna ne gerek var ki
İkinci olarak da istanbul erkek 15 kişi diyor.
Kaça iner tahmini..?? -
@figo102009 kpss belgesini koymadım ben. Ilanda ne yazıyorsa onu koydum dediğin gibi puan otomatik geliyor zaten.
Foto, diploma, askerlik -
@davetsiz, içinde söyledi: KYK PERSONEL ALIMI 2018
@figo102009 kpss belgesini koymadım ben. Ilanda ne yazıyorsa onu koydum dediğin gibi puan otomatik geliyor zaten.
Foto, diploma, askerlikTamam ama kpss belgesi de yazıyordu sanki..?
Bide hangi ile başvurdunuz acaba.? İstanbul kaçla kapatır bi tahmininiz var mı..?
-
Kırıkkale büro yazan var mı acaba? Kaç puanlara iner?
-
Heyecanli bekleyis basladi...
-
Evet arkadaslar basvurular sona erdi herkes icin hayirlisi olur insallah.
-
@sdaa01 hocam o kadar ilan o kadar personel alımı oldu ve hala oluyor ki artık tahmin etmek çok zor