Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@sr Hocam tersini sormuştum aslında burada başlasam ptt uzman yardımcılığı da kazansam gümrükten ptt'ye geçebilir miyim ?
-
@öğrenci sıkıntı yok hocam. ptt'yi özel gibi düşün, aynı.
-
@i̇lanbekleyenbiri ne kadar ayip
-
@sinek sanırım meslektaş olduk
-
@i̇lanbekleyenbiri insallah:) bir puruz cikmazsa oyle gorunuyor
-
@sr Teşekkür ettim
-
Gümrük muhafaza kazananlar kura sonrası hemen başlayacak mı beklememizi gerektiren herhangi prosedür soruşturma vs olacak mı? ona göre özel sektördeki işimden ayrılacağım @Antimülakat
-
5 yıl görev sartı istifa halinde tazminat gibi bişey duydum aslı var mı acaba
-
Herhangi bi kuruma geçiş yapmadan istifa edilmesi durumunda olabilir çünkü sözleşmeli giriş yapıyoruz illa ki bi yaptırımı vardır diye düşünüyorum
-
@mhmt4228 olmaması lazım eğitimi falan olan kurumlarda olur o tür zorunlu görevler.
-
@Antimülakat hocam istifa halinde herhangi bir yaptırım var mı acaba varsa istifa etmeden A kadroya geçebilir miyiz
-
@i̇lanbekleyenbiri hocam atama onayı sitede yayımlandıktan sonra hemen başlayabilirsiniz. Atama onayının elden tebliğ edilmesine gerek yok.
-
@mhmt4228 hiçbir yaptırım olmaz diye düşünüyorum. Israrla bu soru soruluyor ama idari hizmet sözleşmesine de yaptırımla ilgili bir madde konulamaz diye düşünüyorum.
-
Martta ilana çıkan ve Nisanda mülakatı tamamlanan 40 kişilik alım hala bekliyor. 5 ay tamamlandı kurumdan zaten bilgi alamıyoruz. Duyumu olan ya da evrak teslimi sırasında sorabılecek olan varsa çok çok hayra geçer. Son umut gümrük bekliyorum. Beklemek çok zor cidden
-
Arkadaşlar çarşamba günü mecburen elden teslim etmeye gidicem belgeleri. Nasıl ulaşabilirim bakanlığa?
-
Daha baslamadan istifa etmeyi dusunuyorsunuz. Bi girin ise bi baslayin belki guy dan dguydan ziraatten bddk dan daha zevkli gelecek. Hemen banki burdan bir an once kacmaliyim psikolojine girmeyin arkadaslar ya
-
Sözleşmeli gümrük muhafızı Ne kadar maaşla işe başlar ? Kadrolu olma şansı var mı ? Kadroluyla maaşı aynı mı olur ?
-
@adaymemur yüksek olur maaşı. Hele bir başlayın kurum idari hizmet sözleşmeli ile farklı bir uygulamaya giderse onunla ilgili de gerekli müracaatları yaparsınız. Ben sözleşmeli, kadrolu çok maaş farklı olmayacağını düşünüyorum.
-
@antimülakat teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun
-
@yourdreams kizilaydan metroya binin hocam .Çayyolu yönüne tarım bakanlığı durağından inip biraz yuruyeceksiniz.