Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@antimülakat maalesef görev yeri ve süresiyle alakalı da hiçbişi yok sitede yayınlanan sozlesmenin aynısıydı dediğim gibi ücret kısımları bostu maaşlarla ilgili de henus bilgileri yokmus netlesmemis ben sözleşmeyi imzaladim ama salı günü başlıcaz
-
Biz sözleşmeyi imzaladık, yeni başlayan 3 kişi olarak. Sitede yayınlanan örneğin bire bir aynısı. Örnek olarak yazılmış ücret bile aynı yazıyordu. Sözleşme şuan için 31.12.2018'e kadarlık imzalandı. 01.01.2019'da yenilenecek denildi. Ayrıca geçekten bu alımın niçin sözleşmeli yapıldığını kimse bilmese ve anlayamasa da kesin konuştukları birşey var; '4-5 yıl buradasınız' dediler. Hiçbir yerden net bir bilgi gelmediği için benim çıkarımım, personel şubedekiler de zamanla bizle beraber öğrenecekler.
-
Görev yerleriniz neresi?
-
@Antimülakat hocam yedeklerle ilgili bir duyum ya da gelişme var mı acaba ? Evrakları teslim ettik bekliyoruz. Kura çekilecek mi çekilecekse ne zaman çekilecek
-
hatay zeytindalı sınıra atanan var mı acaba
-
@dygbzk hocam zeytindali Yeni kuruldu daha doğrusu tadilat aşamasında önce İskenderun bölge müdürlüğüne gidin sizi muhtemelen bizim yanımıza Cilvegozune verecekler
-
@leviathan ne zaman açılır acaba zeytindalı
-
Arkadaşlar bu kurumda taşınma yardımı vs yok mu ya da ilk maaşın çift yatması gibi diğer kurumların hepsinde var bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
-
1 kasım dan sonra çalışmaya başlarsanız devre kaybı olursunuz ve atandığınız yerde 1 yıl fazla çalışırsınız. Bilginiz olsun
-
Sözleşmeyi imzalayıp göreve başladik.Ancak maaş ve yıl konusu sözleşmede yazmadıgı gibi her gün farklı bi seyler söyleniyo ben doğuda goreve başladım.Maaşın daha düşük ve yılın yüksek olduğu söylenip duruyo ardindan şahsi fikrim diyolar tabi benim anladiğim da öyle olacağı milleti alıstıriyolar.Yada yıldırıp gidenler baştan gitsin derdindeler. Fiziki şartlar zor soğuk hep ayaktasın erkekler için konuşuyorum bayanlar daha rahat birimdeler.Son olarak burdaki insanlar alan puani olan atanamayan insanlar her şey bu kadar belisiz olmamalı şartlari bilip kabullenip gelmeliydi memleketimin işleri iste...
-
@bgk hangi kapıdasınız
-
@i̇lanbekleyenbiri kapıköy
-
Evine tebligat gelen varmı ? Tebligatlar beraber telefondan da arama oldu mu?
-
Başlayanlar oldu mu? Nasıl gidiyor işler arkadaşlar?
-
@antimülakat 31 ekimde sözleşmeyi imzaladım. İstanbul'dayım. Henüz denildiği gibi maaş ve sözleşme belli değil. Ancak İstanbul'a gelenlerin büyük çoğunluğu İstanbul Havalimanına verilecek. Havalimanı daha hazır ilmadığı için İstanbul avrupa yakasında herkesi dağıttılar geçici süre. Sıkıntı veren bir durum maalesef zira yerler kesin belli değil gibi daha sonra yer değiştirme yapacaklar. 5 kasımda bazılarımızı eğitime alacaklar. Eğitim 16 kasımda bitecek. Sonra 2. Grup diye 10 günlük eğitimlere tabi olacak. Tek sorun sanırım belirsizlik ve muamma. Hayırlısı olsun inşallah.
-
Haburda görev yapıyorum. Vardiyalı şekilde çalışıyoruz. 3 grup mevcut. 1 grup gündüzde 8-5 çalışırken diğer iki grup 17:00-08:00 şeklinde çalışmakta olup 36 saat dinlenme verilmektedir. Bir hafta yani 7 gün tam 8-5 çalışılıyor iki hafta da gece şeklinde çalışılıyor. Sözleşmeyi hala imzalayamadık. Sigorta girişlerimiz yapıldı ama.
-
@şozunbirnumara düzeltme: maaş ve sözleşme yılı belli değil.
-
Gürbulakta çalışıyorum.Şu an 24 24 çalışılıyor.Brüt ücret muhafaza 3243.20 tl yıl belli deil.
-
@fmy0635 sözleşmeli ile kadrolu arasında bir maaş farkı yok o zaman @Antimülakat
-
@fmy0635, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Gürbulakta çalışıyorum.Şu an 24 24 çalışılıyor.Brüt ücret muhafaza 3243.20 tl yıl belli deil.
size ne yaptırıolar ilk gunlerde