Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Şimdilik işler yolunda, başladık şükür. Alışma süreci yeni iş ve hayata. Maaşla ilgili bütün durumlar 15'inde netleşir mi belli değil ama yazacağız. @Antimülakat
-
@sınavsayar haberleri bekliyoruz. Maaşlar, çalışma ortamı, nöbet durumu vs. Ne toplarsanız sonraki gelecek olanların yararına.
-
Arama yapıyoruz şu an tırlarda nizamiye denilen yerde pasaportlara bakıyoruz xray denilen bölümde de diger tarafan gelen yolcular da arama yapıloyor.
-
@diablo6146 Arama yapıyoruz şu an tırlarda nizamiye denilen yerde pasaportlara bakıyoruz xray denilen bölümde de diger tarafan gelen yolcular da arama yapıloyor
-
Arkadaşlar sözleşmede sözleşmeli memura sozlesme ücreti dışında herhangi bir ad altında odeme yapilmaz yazıyor. Şimdi muhafaza memuru maasi 3200 lira mi vede mesai olsa bile odeme olmayacak mı yani? @Antimülakat
-
Tebligat ile ilgili haber alan veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba?
-
@engin0516 sanmam hocam mesai neyse odur. Hem mesaiye kal denecek hem de ek ücret ödenmeyecek ben mümkün olmayacağını düşünüyorum. Kamuda olmaz diye düşünüyorum bu durum.
-
@cem6027 İzmire geldi
-
İstanbul a geldi dün
-
@buhara hayırlı olsun. Tebligat geldi hemen başlıyo musun ?
-
@engin0516 hayırlı olsun
-
@cem6027 hafta sonu gidicem. Ptesi başlıcam
-
2018 1 kura çekimi ne zaman olur bilen var mı
-
Arkadaşlar merhaba ben de muhafaza olarak atandım ve çalışmaya başladım.Bulunduğum kapı oldukça rahat öncelikle rahattan kastım yoğunluk olmaması yoksa muhafaza olarak sorunlarınız her zaman mevcut.
Mesleğe girmeyi düşünecek olan arkadaşlara sözlerime gelecek olursak; eğer ki son çareniz gümrük ise emekli olana kadar akıllı ve ahlaklı bir şekilde çalışırsanız bir devlet işi.
Eğer ki A grubuna ben gibi yıllarını vermiş insanlarsanız ve iyi bir puanınız varsa benim tavsiyem yolunuzdan şaşmayın çünkü A grubu bir adayı gümrük tatmin etmez gece gündüz soğuk sıcak açık havada tır araması yapıp mazot ölçümü yaparsınız.Neticede bu devirde iş bulmak zor ancak bunu bulduğumuza şükrediyoruz hayat her zaman istediğiniz gibi olmuyor yazık ki. -
@0626 elimizden geldiğince mesleğin iyi yönlerini konuşurken, kapılardaki sıkıntılardan zorluklardan da bahsetmiştim. Umarım sizlere fikir verme konusunda yardımcı olmuşumdur hocam.
-
Istanbula atanan muhafaza arkadaslarimiz bizlere nerede gorev aldiklarini kilik kiyafetten yaptiklari ise kadar anlatabilir mi nerde kaliyorlar is durumu ne bilgi verirseniz cok sevinirim
-
-
Arkadaşlar 2018 1 kadrosunu soruyorum 40 kişilik alim hala kura çekimi olmadı 32 gün ol evrak teslim edeli
-
@fuat yedek listenin revizesi gündemde kura sarkar biraz daha
-
@cons3693 bizim grup zaten 35 kişi kalmıştı 1750 kişiden ayrı beklemekten yoruldum malum bide az kişi olunca pek gündeme de gelmiyo