Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@adaymemur merhaba ben varım.
-
@didos88 açıklandığı günün ertesi hocam. Fazla bir zamanınız yok. Elden tebliğ beklenebilir tabi kurumla irtibata geçerek hareket edin.
-
İç Gümrükler, Ege GTB, Nokta tayin gümrükler rahattır dostlar. Çalışma şartları da kapılarla kıyaslanmayacak kadar iyi durumdadir.
-
@Antimülakat hocam ipekyolu için ek5000 ve yolluk yok diyorlar dogru mudur ?
-
@gurkan-tetik aynen bi whatsapp grubu açmak lazım sonra gelen olur
-
@adaymemur emin olmamakla birlikte yoktur diye düşünüyorum bende hocam.
-
@antimülakat hocam edirne hakkında bilgin varmı
-
@antimülakat onay beklemicekmiyiz
-
@antimülakat şırnakta 3 yıl nasıl geçer hocam ?
-
Kykda çalışıyorum şu an. İstifa süreci nasıl olacak acaba?
-
@mehmetali çok yoğun hocam. Zaman zaman 12-12 bile çalışılabiliyordu ama personel sayısı artınca 12-24 e döndü. Yine de 12 saatin hakkını verdiriyorlar.
-
@adaymemur zor olur ama geçer hocam. Ondan sonra bir daha doğu görmeyecek olmakta bu işin avantajlı kısmı.
-
@mehmetali Kapıkule hocam gittiğinizde hemen söyler arkadaşlar. 2. Bölgenin en talihsiz yeridir diyebilirim. Olması gereken 4. Bölgedir.
-
@antimülakat Hocam Aktaş-Çıldır kapısı hakkında bilginiz var mı durum nasıldır sıkıntılı bir yer mi
-
@adaymemur hocam benim de sirnak whatsapp grubu var ama nasil eklicem bilmiyorm
-
@antimülakat hocam hakkari üzümlü gümrük müdürlüğü büro personeli hakkında bilgi verir misiniz? Ayrıca yolluk ek 5000 falan var mı?
-
@antimülakat hocam hatay zeytindalı hakkında bir bilginiz var mı yeni bir kapı bitmedi de deniyor biz napcaz bitmeyen kapıda.
-
@antimülakat hocam edirne ye düşen herkes kapıkule mi yoksa dağıtım durumu var mı
-
@antimülakat hocam istanbul da rahatmidir ne olacak istanbuldakiler nerelere gorevlendirilir maaş ne kadar olur
-
Buraya da bir bakın dostlar size zahmet : https://forum.tercihiniyap.net/topic/4718/muhafaza-memuru-olup-guy-mülalatina-gi̇recekler