Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Arkadaşlar her kapı hakkında muazzam bilgi sahibi değilim. Dostlarımızdan da her zaman bilgi alamıyoruz. Geçmiş dönemde GTB ye daha fazla hakimdim. Şu an kapı sayısı artmış ve her kapıda çalışan dostumuz maalesef yok. Elimden geldiğince sorularınıza bakayım.
-
@0626 sakin kapı hocam. 5. Bölge için iyi yerlerden bir tanesi. Rahat edersiniz.
-
@263536 yolluk mesai yok hocam. Üzümlü kapısı Çukurcaya yakın. Epey korunaklı bir yerde olduğunu duymuştum.
-
@yea-sbf çok yer var hocam İstanbul'da. 20ye yakın ancak başladığınızda öğrenebilirsiniz.
-
@ibra çok net bir bilgi sahibi değilim hocam maalesef ama diğer kapılara nazaran çok yoğun olmayacağını düşünüyorum.
-
@antimülakat hocam merkez buro personelinin süreci nasıl oluyor.
-
@Antimülakat islahiye nasıl hocam bilginiz var mi?
-
@ese03 hocam grubun linki Yok mu
-
@yourdreams maalesef hocam. Dediğim gibi Ticaret Bakanlığında çalışan çok dostumuz var ama çoğu iç gümrüklerde ve limanlarda. Onlarla sohbetlerimiz de olur bol bol ama her yeri onlarda bilmez maalesef.
-
İşe başladıktan sonra istifa ettiğimizde guy için herhangi bir sorun olur mu istifa etmemiz? Belli süre bekleme şartı var mı?
-
@misiko sorun olacağını düşünmüyorum hocam. Sözleşmeli personelin istifasına kimse bir şey demez diye düşünüyorum.
-
@Antimülakat hocam Antalya hakkında bilginiz var mı?
-
@stigltz hocam hayırlı olsun . Var mıdır bilgin bölgeyle ilgili
-
@arocey güzel gümrük hocam. Yolluk olur diye düşünüyorum. İş yoğunluğu vardır ama çalışmaktan keyif alınacak gümrüklerdendir.
-
@antimülakat en net bilgiyi nereden öğrenebilirim acaba?
-
https://www.tercihiniyap.net/meslek/gumruk-muhafaza-memuru-ne-is-yapar
Yazılara göz atalım dostlar
-
@misiko ticaret bakanlığı personel daire başkanlığı.
-
@gurkan-tetik evet arkadaşlar herkese hayırlı olsun benimde istanbul bölge müdürlüğü süreç nasıl işleyecek acaba birde maaşlarla ilgiili bilgisi olan var mı ? malum istanbul kiralar filan çok yüksek .
-
-
Yakın zamanda evlilik düşüncesi olan arkadaşlar birlikte gittikleri gümrüklerde ortak ev tutabilirler. Hem birbirlerine alışma evresinde destek olurlar hem de masrafları azaltırlar.