Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Evrak getirmeyeni soylemiolar. Kuradan sonra arayacaz dedi. Ararlar mi aramazlarmi oda belli degil hic yedek almayadabilirler. Zaten evrak getirmeyen olmustur baya oncesinde arayacak olmalari lazimdi hic umidim yok artk
-
@antimülakat İnşallah olur hocam. Bu kadar feragat olacaksa, işşizler iş sahibi olsun inşallah
-
@Antimülakat hocam kura sonrası arama onayı adaylar için tek tek mi çıkarılıyor yoksa toplu mu? Kaç gün sürer bu aşama
-
@i̇lanbekleyenbiri toplu şekilde çıkar hocam.
-
@antimülakat askerde olan arkadaşım soruyor onların atama onayları ne zaman çıkar bilgin var mı hocam
-
Antimülakat hocam ek yedek liste için hala umut var mı sence? Ne yapmak lazım?
-
@antimülakat hocam bende gelecek olan alımda başvuru yapmak istiyorum.muhafazada göz derecesi sorun teşkil eder mi.tek göz 3 derece astigmat
-
@hndmrl goz icin bir sorun yok hocam sasilik renk korlugu gorme kaybi olmasin yeterli gozlukle mulakata gelen arkadaslar da vardi rapor alirken benim gibi miyoplarda vardi:)
-
Ya nedir 67 yedek belirlemek... Ne kazananların puanları belli ne de yeterli sayıda yedek alımı var... İki tane küçük çocuğumla beni tekrar kpss ye çalışmaya tekrar aynı stresi yaşamaya mecbur bırakan mülakat sisteminden nefret ediyorum sözde bayanlara iş imkanı verilmeli he he tabiii
-
@mervealtınkok merve hanım Cimere biz bu konuda yazdık.Sizde sikayetinizi Cimere yazın.Yedek sayısı eğer şikayetler artarsa yedek sayısı da artar.
-
@i̇lanbekleyenbiri en geç bir ay sonra hocam. Bu iş fazla uzamaz.
-
@hndmrl burada önemli olan sağlık raporu, alabilirseniz sıkıntı olmayabilir. Ama bunu nasıl değerlendiriyorlar net bilgi sahibi değilim.
-
@nightmare valla konu kimlere ne kadar ulaştı asıl soru bu? Söylenen şu: şifai olarak bakan hanım alım zaten fazla diyormuş ve yine söylenen bu kadar personel ihtiyacı var mı diyormuş?
-
-
-
@duyguuu37 teşekkür ederim hocam sağ olun
-
@antimülakat teşekkür ederim hocam
-
Yeni baslayan muhafazanin ciplak maasu ne kadardir? Yolluk ve ek 5 bin haric?
-
@sinek ocak ayında gelecek olan maaşla 4000-4100 civarına denk geliyo galiba hocam.
-
@suaybg ıvır zıvırla 5000tl bulur yani?