Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@antimülakat 2682 maaş 2003 TL mesai ek 5000 olan yerlerde İstanbul'da çoğu yerde var mesaiye 480 TL fazla mesai
-
@engin0516 eyvallah engin teşekkür ederiz.
-
@antimülakat, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Bes kesintisi olan gümrük muhafaza için 2700 civarı maaş 2400 civarında da mesai yattı diye duydum doğru mudur dostlar?
Edirne de sadece maas yattı
-
Maaşları şu şekilde belirttik. Üç aşağı beş yukarı ortalama böyle olduğunu düşünüyorum.
https://www.tercihiniyap.net/kamudan-haber/memur-maaslari-2019-ne-kadar-h6555.html
-
Silopide görev yapan g.muhafaza arkadaşım 5100 yattı dedi ama yoğunluğa göre değişiyormuş istanbulda 6-7 bine kadar alan var dedi.
-
Maas farkı bize yatıcak mi arkadaşlar?
-
Arkadaşlar merhaba.. benim bu ay sonunda askerliğim bitiyor. Bittikten sonra ne zaman göreve başlayabilirim acaba
-
Becayis 1 yıldan sonra mi 6 aydan sonra mi bilen var mi ?
-
Arkadaşlar askeri bir kuruma sivil memur olarak atandım çalışma saatlerim 24/48 İstatistikçiyim Benim mesai ücretim yatırılır mı İstatistikçi maaaşı 4500 civarı
-
@sad38guy gümrükte becayiş yok. Rotasyon olduğu için becayiş söz konusu değildir.
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Silopide görev yapan g.muhafaza arkadaşım 5100 yattı dedi ama yoğunluğa göre değişiyormuş istanbulda 6-7 bine kadar alan var dedi.
ASKERLİK yapanlar yada polis okulunda okuyup bırakanlar ıcın 6 ay sonra ızın hakkı cıkmayacak dıye bır soylenti var . sözleşmeli olmanın cefasını çekmeye başladık ufaktan
-
Ulen bir sürü kişi alındı, alınmaya devam eden ediyor ama yine de Gümrükte geçici görev çilesi bitmiyor. Ciddi sayıda muayene memuru Gürbulak yolcusu. Bakalım onları nasıl bir yer bekliyor???
-
@antimülakat gurbulak sikintilitydi ondan o.
-
@sad38guy evet yıllardır büyük sıkıntılar vardır ama geçici görevle gelenle geçici çözersin. Kalıcı çözüm için devlet desteği hem de tam destek önemli.
-
@antimülakat yok o sıkıntı yıllardır olmadi aslinda. Göndermek zorunda kaldilar. Yani normal bir geçici gorevlendirme değil.
-
@sad38guy nasıl yani hocam? Sizce nasıl bir görevlendirme bu? Net bir bilgiye dayanarak bir şey mi söylemek istiyorsunuz anlayamadım?
-
@antimülakat normalde bize geçici görev bitti dediler. Yani artik azalir manasinda. Çünkü her yer doluluktan sikayet ediyor gibi bisey var. O yuzden neden istediklerini anlayamadigim icin soyledim. Adam eksilmis olabilir belki.
-
@Antimülakat Arkadaşlar eğitim konusunda bilgisi olan var mı takip ettiğim kadarıyla Ankara’da muhafaza için tek grup kaldı onlarında bu ayın 22 sinde bitiyor.Bizi ne zaman çağırırlar acaba?
-
@antimülakat gümrük bakanlığı yakın bir zamanda alım yapabilir mi?
-
Yeni başlayan sözleşmeli arkadaşlar eğitim verilen oldu mu silah aldınız mı?