Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Hocalarım 83 puan iş yapar mı ve yaparsa da muhafaza haricinde hangisine başvurmak mantıklı olur. Malum son demler bunlar
-
Muhafaza son alimda 77-78 civari kapatmisti yanlis hatirlamiyorsam. Muayene memur son aliminda kacla kapatti bilen var mi?
-
Büro personeli yüksek mi kapatıyor
-
İlanın sözleşmeli olması sadece benim mi dikkatimi çekti ? Pek hayra alamet değil bu.
-
Gumruk mufaza memuru 71 e inme sansi nedir
-
@figo102009, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Hocalarım 83 puan iş yapar mı ve yaparsa da muhafaza haricinde hangisine başvurmak mantıklı olur. Malum son demler bunlar
.......
-
2015/2 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI B KADRO TABAN PUANLARI
MÜLAKAT TARİHLERİ : 1 ŞUBAT-17 ŞUBAT 2016.
MÜHENDİS 30. ADAY : 88,536.
ŞOFÖR 30. ADAY : 84,648.
MUAYENE MEMURLUĞU 150. ADAY : 84,706
RAPORTÖR MEMURU 75. ADAY : 84,87. (LİSANS)
RAPORTÖR MEMURU 75. ADAY : 86,426. (ÖN LİSANS)
GÜMRÜK MEMURU 450. ADAY : 83,618.
AVUKAT 45. ADAY : 82,576.
MUHAFAZA MEMURLUĞU 900. ADAY : 79,5482015/1 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI B KADRO TABAN PUANLAR
MÜLAKAT TARİHLERİ : 20 NİSAN-12 MAYIS 2015.
MUAYENE MEMURLUĞU 450. ADAY : 84,918
RAPORTÖR MEMURU 600. ADAY : 83,462.
GÜMRÜK MEMURU (LİSANS) 391. ADAY : 82,925.
GÜMRÜK MEMURU (ÖN LİSANS) 210. ADAY : 84,825
İL TİCARET MEMURU 135. ADAY : 81,216.
İL TİCARET MEMURU 75. ADAY : 83,911.
MUHAFAZA MEMURLUĞU 1200. ADAY : 79,634.
EĞİTİM UZMANI 9. ADAY : 76,809.2017 son alım muhafaza 77.84 (300 KİŞİ) Memur 83.9(50 kişi) hakem heyeti 83.4(50 kişi) muayne alımı olmadı ama 80 üzeri kapatıyor muhafaza hariç genelde
-
@figo102009 yapar hocam önceki alımda 80 puan altında mülakata kalanöar vardı.
-
sözleşmeli olması kötü olmuş. atandığımız yerde çakılı kalacağız. tamamen şans işi. bakalım kısmet.
-
@kartel06, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@figo102009 yapar hocam önceki alımda 80 puan altında mülakata kalanöar vardı.
Ama muhafaza olmaz hocam çünkü yaştan ötürü giremiyorum.
Diğerlerine olur mu acaba bilemiyorum :s -
Arkadaşlar ben eski bir muhafaza memuruyum görev tanımını ve çalışılacak yerleri ve iartları iyi okumanızı tavsiye ederim çünkü her ilde çalışma şartları ve maaşlar farklı meslekle ilgili yorumları iyice okuyun ve ona göre başvurun çünkü ben ne olursa olsun atanayım deyip sonra hazin bir sonla karşı karşıya kaldım. Hevesinizi kırmak istemem kesinlikle ama bıcsk kemiğe dayanmadan tüm şartlar zorlanmadan başvurulacak bir meslek değil yolun başındaki arkadaşlar daha iyi kurumlar için zorlasa daha iyi olur ama çok zaman geçmiş se tükenmişlik yaşanıyorsa başvurulabilir. Benim nacizane tavsiyem lütfen yanlış anlamayın
-
Muhafaza ve muayene memurlukları arasındaki fark için yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? Hangisinin puanı daha düşük olur yada çalışma koşulları arasındaki fark nedir? Puanım 76 gelir mi bilmiyorum.
-
@serenity sayın @Antimülakat hatipoğlu iftarı yapsın geliyor ifinim.
-
Öncelikle ilan metni hayırlı uğurlu olsun. Sayı gayet güzel. Bu ilan bekleniyordu, son resmi gazetede gümrük muayene ve muhafaza memurlarının sözleşmeli alınacağı belirtilmişti. Kısa sürede ilana çıkıldı. Aklınıza takılan bütün sorulara cevap vermek üzere bekliyorum.
-
@serenity muhafaza memuru sınırlar ve limanlarda çalışıyor genelde ve bu iki yerde de yaz kış demeden dışarda geçiyor gün ya da geceniz. nöbetli bir iştir. nöbete göre ek ödeme almazsınız. standart bir mesai alırsınız. 3 yıl 5. 4 yıl 4. bölgede çalışırsınız. adaylığınız bu ikisinden birisine gelirse fazladan kötü bir yerde çalışmış olursunuz yok ama kurada 1,2 ya da 3. bölgeden bir yere atanırsanız şanslısınız demektir. meslek hayatınız boyunca düzenli bir hayatı unutun. çoğunluğu erkek olan bir ortam, bunu çalışan açısından söylemiyorum muhatap olacağınız insan açısından. tırcılar, yolcular, vb genelde çoğunluk erkek ve çok tahhmül edilemez bir insan grubundan oluşuyor çoğu. iş aslında tüm şartlara göre tamam diyorsunuz da çok farklı coğrafya, insan profili ve unutulmuş yerlerde çalışmak çok zor oluyor.
muhafaza muayeneye göre daha kötüdür. maaşları arasında da en son 250 tl fark vardı. muayene nöbete kalsa bile çok fazla gece işi olmaz çoğu yerde dinlenilebilir.bunun yanısıra muayene memurunun puanı muhafazaya göre yüksek kapatır çünkü alım sayıları arasında çok fark olur. bu alımda da 1250 muhafaza varken 100 muayene vardır. muhafaza çok düşecektir 3 katı sayıyı, 30 yaş sınırını ve boy şartını düşününce.
-
Muayene ve muhafaza arasındaki fark bölgeden bölgeye değişiyor bu fark 1000 2000 tele ye kadar çıkabiliyor ve aynı bölgedeki çalışma şartları bile farklı oluyor içeride muhafaza ile muayene arasında GUY ile VERGİ MÜFETTİŞİ arasındaki kadar fark var muhafaza fiziksel olarak çok yorulur muayenin ise riski fazladır
-
75.5 gelirmi acaba
-
@antimülakat kardesim soru almak istedin ona binaen soruyorum sence 80 puanla nereye basvurmaliyim ?
-
@antimülakat abi girmeyeceğim ama sadece meraktan soruyorum. maaş, özlük hakları vs çok farklı olacak mı?
-
82.4 muhafaza harici nereyi yazmaliyim fikir sunarmisiniz lutfen son demlerinde bu puanla biryere atanmam lazim