Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Muaynede puanlar 81 e düşer mi acaba
-
Bu alimlar aciklansa merkezi atama bayagi duserdi ama gumruk temmuza kadar aciklamaz hatta agustos
-
@antimülakat hocam bayanlar için hangisi uygundur gorevleri hakkında pek bilgim yok
-
@ltfye kadın adaylar için gümrük genel olarak zordur. Taşrada kadroların neredeyse tamamında mesai çıkabilir. Ama il ticaret memurlukları taşra gümrük memurluklarına göre daha belirlidir. Rotasyon buralarda yoktur ancak sözleşmeli büro memuru ilk kez alınıyor muhtemelen onda da rotasyon olmayacaktır. Muhafaza kesinlikle mesaili olarak çalışır. 12-12, 12-24 veya 24-48 gibi. Muayene iş oldukça mesaiye kalır. Taşra memurları tescil, özet beyan veya kolcu olarak görevlendirilirler ise mesaiye kalırlar. İl ticarette mesai yoktur, normal memurlar gibi çalışırlar.
-
@antimülakat tskr edrm hocam
-
Büro içind e bayan da 75.5 in şansı var mı sizce
-
@antimülakat hocam önceki alimin taban puanları hakkında bilginiz var mı?
-
@adam-simith imkansız
-
Ulan her şeyden kaybediyoruz anladık da boydan kaybetmeyeydik iyiydi be 78.4 ile artık büro ya falan kaldık ıyi mi.
Ilan hayırlı olsun -
@antimülakat mesai saatlerini anlayamadım nasıl oluyor o kaç saat çalışılıyor ?
-
@antimülakat
Büro personeli icin bölge müdürlükleri ve il ticaret müdürlükleri arasindaki fark nedir? -
Buro 78 i gorur mu acaba ? Risk almayıp (ya da alip) yine muhafaza mi seceyim @Antimülakat
-
@okyanustakibeta cevaplar için çok teşekkür ediyorum. Bir soru daha sorsam burada yapacağımız başvuru yada işe alım olması durumunda 2018 yılının tercihleri yapmamız açısından özellikle merkezi atamada bir sıkıntı yaratır mı?
-
@bunekadarçalışma hocam merak ettim şu anda hangi mesleği yapıyorsunuz??bende muhafaza memuruyum ve bir türlü kurtulamadım bu meslekten ha iyi yönü güzel maaşı var:)
-
@ckmkerdal personelin durumuna göre o bölgedeki gümrük müdürü çalışma saatlerini ayarlıyor standart bir çalışma saati yok muayene memuru,gümrük memuru ve muhafaza memuru aynı yerde farklı çalışma saatleri ile çalışabilir anti mülakatın dediği gibi 12-12, 12-24, 24-24, 24-48 gibi çalışma saatleri var hafta sonu ve bayram gibi kavramlar söz konusu değil. Hep bu döngüde çalışılıyor sabit bir mesai kavramı var bunlardan hangisini çalışırsanınz çalışın aynı mesai üçreti alınıyor. 12-12 pek kalmadı çünkü personel sayısı arttı.
-
@serenity bildiğim kadarıyla sıkıntı yaratmıyor ama ama işe başladıktan sonra muavakatlarda sıkıntı yaşayanlarla karşılaştım bu sıkıntıyı halledenkerde oldu halledemeyenlerde
-
@balans-etkisi gelir uzmanıyım nerede çalışıyorsunuz
-
@balans-etkisi tek iyi yanı maaşı orada çalışırken ders çalklma imkanı çok zor nöbet insanın nevrini döndürüyor
-
Puan konusunda hassasiyet gösteriyorum arkadaşlar, kimseyi yanıltmak istemem. Çok sıkıntılı mesele, içinizden hangisi geliyorsa yazın geçin gerisi takdir deyin.
-
geçmiş alımların kaç puanla kapattığını google dan aratabilirsiniz gümrük bakanlığı sitesinde oluyo gerçi önceki sayfalarda arkadaş paylaşmıştı