Arkadaşlar ben eski bir muhafaza memuruyum görev tanımını ve çalışılacak yerleri ve iartları iyi okumanızı tavsiye ederim çünkü her ilde çalışma şartları ve maaşlar farklı meslekle ilgili yorumları iyice okuyun ve ona göre başvurun çünkü ben ne olursa olsun atanayım deyip sonra hazin bir sonla karşı karşıya kaldım. Hevesinizi kırmak istemem kesinlikle ama bıcsk kemiğe dayanmadan tüm şartlar zorlanmadan başvurulacak bir meslek değil yolun başındaki arkadaşlar daha iyi kurumlar için zorlasa daha iyi olur ama çok zaman geçmiş se tükenmişlik yaşanıyorsa başvurulabilir. Benim nacizane tavsiyem lütfen yanlış anlamayın
bunekadarçalışma
@bunekadarçalışma
bunekadarçalışma tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
RE: (Anket)Kpss A grubunda girilecek en iyi kurum hangisi
@paretowilfredo bende sayıştaycıyım yazdığınız artılarına ek olarak lojman imkanları (ankaranın en iyi yerlerinde ve boş lojman çok fazlaymış), kurumun altındaki çıcuk kreşi bizzat baktım benim diyen kreşe taş çıkartır, yemekleri bence kurumlar arasındaki en iyi yemek ce son olarakta başka şehirlere denetime gidildipindeki muamele ve araç tahsisi çok iyi
-
RE: Ankara'da yemek yiyecek yer olmaması
Dikim evi metrodaki köfteciyi unuttunuz arkadaşlar akşam dokuzdsn sonra kurulur orada köfte tavuk karışık yemenin keyfide anlatılmaz ama vize ve final zamanına denk gelirseniz ders çalışmak için sabahlayan arkaşların hem hava almak hemde karınlarını doyurmak için uğrak yeridir
-
RE: 2018 SGK TEFTİŞ İLANI
Artık 80 85 alıp kurum sınavlarına çalışırım düşüncesi bitmiş gibi duruyor sağlam bi şekilde kpss çalışıp ilk 250 500 e girip sınav beklemek lazım illaki bi yere girilir zaten sınav lara girenler artık arkadaş olmuştur ilk500 her sınava birlikte giriyolar bir sınav kazanıp işe başlamadıkları sürece 500 ün altındakilerin hiç şansı yok gibi geliyor bana
-
RE: (Anket) Girmek istediğiniz kurumlar
@maxmin haklısın kardeş o konuda bişiy diyemiyeceğim ama girince %80 i ayrılmaya bakıyor inşallah tez zamanda gönlündeki kuruma girersin Allah yardımcımız olsun
-
RE: www.tercihiniyap.net Hakkında
Arkadaşlar emeğinize sağlık yaptığınız işle hem birsürü kişilerin aklımdaki sorulara çözüm buluyosunuz hemse doğru yonlendirilmesine yardımcı oluyosunuz en önemliside çoğu form sitelerindeki gibi kaynaklar ve öneriler sunarken bazı kişilerin kitapları hakkında yersiz övgüler sunmayıp gerçekten inandığınız paylaşımları ve bilgileri sunuyorsunuz Ve birçok kişinin duasını alıyorsunuz ve gördüğüm kadarıylada sitedeki yazarların birlikteliğide taktiri hak ediyor Allah daima doğru bildiğiniz yolda doğru işleri uzunzamanda birlikte yapmanıza yardımcı olur inşallah ben imrenerek takip ediyorum ve etmeye devam edeceğim
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar Allah yardımcınız olsun ben kaymakamlığa hazırlanmadım sınavınada girmedim arkadaşım kazandı mülakat sonucunu bekliyor buraya girdikcede çok mülakat sınavı beklemiş biri olarakta sizlerin adına inanın heyecanlanıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin ve en çok emek sarfeden en çok fedakarlık yapan yanin hak edenlerin kazanması dileğiyle iyi geceler
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@otuzyılsavaşı eyvallah kardeş iyi güzelde bunot değilki kitap bildiğin
-
RE: 22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
Burada reklam yaptıklarını zannediyorlar ama bizler bu ilanların buralarda bu şekilde kullanılmasından sıkılsık çok itici geliyor ve kendilerinden uzaklaştırıyorlar
bunekadarçalışma tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar kimsenin kötü niyeti yok kimsede iyi niyetinin kurbanı olmasın bakın ben ikinizdende bişiy öğrendim önemli olan kendimize ve başkalarına bişiy katmak uzatmanın anlamı yok sınava az kaldı moralleri bozmayalım
-
RE: Bir gün TY Ailesi Olarak Bir Yerde Buluşma Planlıyoruz
@antimülakat banada uyar geniş katılımlı bir sınav sonrasında mantıklı geldi
-
Merkez bankası almış başını gidiyor sonradan açıldı merkezle ilgili beyanlar algıyı Sayıştay’dan kaydırdı
-
@k-k dostum beni tarif etmişsin kamu kurumunda 5 yıl tecrübeli ve çocukta benden beni bi zahmet sayıştaya yerleştirsen
-
@maxmin haklısın kardeş o konuda bişiy diyemiyeceğim ama girince %80 i ayrılmaya bakıyor inşallah tez zamanda gönlündeki kuruma girersin Allah yardımcımız olsun
-
@paretowilfredo bende sayıştaydan yana kullandım dediğiniz gibi bir ankette ayrılmak istediğim kurumlar için yapılsa
-
@bunekadarçalışma neden olmasın yazacaktım
-
@kilici inşallah hocam sınav defterini kapatmıştım ama yeniden başladım evli ve çocuklu olunca çok zor oluyor ama Allahtan ümit kesilmez beden olmasın sıloganı ile başladım bakalım
-
RE: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@balans-etkisi doğubeyazıt gürbulakta çalıştım