Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@balans-etkisi Allah hayırlısını versin kardeş demekki nasibin başka yerdedir belkide daha iyi yerler olacak moral bozmadan devam etmek lazım kaçıncı mülakatın bu
-
@bunekadarçalışma kuruma girdikten sonra 2 mülakat gördüm bi kerede sgk dent yard olmadı kasım 2015 guyda 1 soruyla kaçtı mülakata kalamamıştım bu sene biraz mola verdim ama bırakmıcamda sanırım memur olanları A grubu mülakatlarında almıyorlar gibime geliyor zaten girmişsin gözüyle bakılıyor sanki
-
@balans-etkisi bence öyle değil sen çalışabiliyorsan a kadrolara çalış genede olmaz diye birşey yok belki nasibin başka yerdedir
-
@bunekadarçalışma eywallah müdür senin il neresi bu arada?muhafazayken sanırım doğuda falan başladın?yinede insanın içinde bi umut oluyor ona sarılıyor buna şükür ama daha iyi yerler neden olmasın olabilirde yapanların kimseden bi farkı yok sonuçta
-
@balans-etkisi doğubeyazıt gürbulakta çalıştım
-
@bunekadarçalışma sağlam yerde başlamışsın müdür :)bende oralarda başlasam çok daha fazla asılırdım derslere kesin hayırlısı olsun
-
Muhafaza memurlugunda yukselme nasil oluyor arkadaslar?
-
Hocalarım 83 puan ile hangisine başvurmak mantıklı olur acaba
-
@figo102009 ben muayene gelir 83 lere diye dusunuyorum
-
Arkadaşlar şunu belirtmekte fayda var. Kurum ilan metninde, mesleklerin karşısında belirtilen her il'e atama yapar. Bunun dağılımı farklı farklıdır. Kimi yere 5 muhafaza, kimisine 60 muhafaza gibi. Ben bu sözleşmeli atamasını şuna bağlıyorum. Özel sektörde eşi çalışanlar ve son 1 yıl içerisinde 6 ay SGK primi yatırmış olan eşlere tabi olan GTB memurları diledikleri yere tayin olabildiler. Hal böyle olunca kapılarda ciddi personel açığı oluştu, geçici görev meselesiyle bunu çözmek isteyen GTB'de hem çok masrafa katlanıyor, hem personeli gönülsüz isteksiz gidiyor hem de personel için mağduriyet oluşuyor. Bu nedenle sözleşmeli personel alım kararı alındı ve ilk uygulamada da böyle bir ilana çıkıldı. İlerleyen süreçte sözleşmeli personel için çalışma usül ve esasları netleşir diye düşünüyorum.
-
@figo102009 ben 83 ile geleceğini düşünmüyorum neden derseniz branş sıralamalarını inceleyin 3 binlerde olacaksınız çağrılan sayı 300 o yusden 86 üstü kesin gibi
-
branş sıralamasına nerden bakıyoruz.link var mı
-
Ösym aisten başvurularım kısmında KPSS lisans 2016 ya tıkla sağ üstte branş Sıralaması var ordan bölümleri seçip hesapla diyeceksin
-
Muhafaza hariç 81 puanla diğerlerinin gelme ihtimali var mıdır sizce ? Yoksa hiç umutlanmaya gerek yok mu?
-
@antimülakat Gümrük muhafaza da sıralamaya girer ve mülakatı geçersem uzun süredir özel sektörde çalışan sözlüm ile evlenmeyi ve onun bulunduğu ilde görev yapmak için kuraya katılmadan sözlümün çalıştığı il için başvuru yapmayı düşünüyorum. Bu durumda benim talebin geçerli olmayacak mıdır. Yani sözleşmeli olması bu duruma engel teşkil edecek midir? Bilginiz nedir bu konuda. Teşekkür ederim.
-
@yea-sbf hocam.sözleşmeli olmasa sıkıntı yok ama sözleşmeli personel için mevzuata bir bakmakta fayda var. Veya değişiklik söz konusu olursa o konulara bakmak gerekiyor. Bana sanki sözleşmeli alınmasındaki sebepte eş durumu tayinlerde yaşanan kitlenme gibi de geliyor.
-
@antimülakat Eyvallah hocam
-
@Antimülakat üstad kaçakçılık ve istihbarat bölümüne geçiş nasıl oluyor
Muhafazayı kazandıktan sonra mülakat aşamasında mı belli oluyor
Bilen biri yardımcı olabilir mi teşekkür ler şimdiden -
@sasvesas mülakatta belli olmuyor işe başlıyosun ondan sonra seçiliyorsun seçmede bir kriterde yok oradakilerle iyi ilişkiler kurarsan geçersin
-
Döner sermaye memurluğu 83.9 a gelir mi arkadaşlar tahmini olan var mı.ve risk açısından nasıl maaş konusunda net bir şey öğrenemedim ama 2.800 dur en az diye düşünüyorum.