Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@rlg, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@figo102009
Hocam bugün ilk defa güldüm herkesin derdi başka tamam bende size yardımcı olayım.Aaa ben mi güldürdüm ki Öyleyse naptım ki
-
@figo102009, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@figo102009
Benimde kafamı karıştıran orası yurt yönetim personeliyim SGK girisim büro personeli hocam.1-) Eğer Gümrük'teki ilanda büro personeli varsa olmaz elbette. Farklı olmalı, muayene memuru gibi...
2-) Bende size bir şey sorayım Bu seneki KYK ilanında Büro Personeli ilanına başvurdum. Acaba büro personelinde nöbet sistemi var mı? Bide tayin oluyor mu..?
Büro personeli il müdürlükleri için alındı.siz il müdürlüğünde 8.30-5.30 çalışacaksınız.nobet yok. Tayin KYK da eşin polis avukat vs.ise oluyor.onun dışında tayin hakkı zor oluyor.
Anladım hocam. Peki büro personeli 3 bin lira alır mı? İstanbul olmadığı için haliyle başka şehir seçme durumunda kaldım.
Ayrıca malumunuz yurt yönetim ilanı da vardı -özel değilse- sizin ayrılmayı istemenizin sebebi nöbetler mi..?
-
@figo102009
Benimde kafamı karıştıran orası yurt yönetim personeliyim SGK girisim büro personeli hocam.1-) Eğer Gümrük'teki ilanda büro personeli varsa olmaz elbette. Farklı olmalı, muayene memuru gibi...
2-) Bende size bir şey sorayım Bu seneki KYK ilanında Büro Personeli ilanına başvurdum. Acaba büro personelinde nöbet sistemi var mı? Bide tayin oluyor mu..?
Büro personeli il müdürlükleri için alındı.siz il müdürlüğünde 8.30-5.30 çalışacaksınız.nobet yok. Tayin KYK da eşin polis avukat vs.ise oluyor.onun dışında tayin hakkı zor oluyor.
Anladım hocam. Peki büro personeli 3 bin lira alır mı? İstanbul olmadığı için haliyle başka şehir seçme durumunda kaldım.
Ayrıca malumunuz yurt yönetim ilanı da vardı -özel değilse- sizin ayrılmayı istemenizin sebebi nöbetler mi..?
Sözleşmeli alındığınız için maaş ne olur bilmiyorum ama ben 2.634 alıyorum. Benim ayrilmak istememin sebebi nöbetler aynen gümrükte de döner sermayeyi secicem olmazsa olmasın yine secicem sizin iş yyp gibi karışık olmaz masa başı sabit olur.ypplilerin daha zor bağlamda işi. -
@figo102009
Sözleşmeli alındığınız için maaş ne olur bilmiyorum ama ben 2.634 alıyorum. Benim ayrilmak istememin sebebi nöbetler aynen gümrükte de döner sermayeyi secicem olmazsa olmasın yine secicem sizin iş yyp gibi karışık olmaz masa başı sabit olur.ypplilerin daha zor bağlamda işi.Ha ben büro yu seçtim ama gelir mi gelmez mi bilmiyorum YYP İstanbul'u da seçtim. Biraz risk aldık sanırım. Bakalım..
Demek hocam nöbetler zor oluyor diyorsunuz. Tabii zordur ama maaşa da yansıması oluyordur elbet di mi...
-
@figo102009
Tabiki yansır maaşa nöbet yansıtmaz mi hem öyle bir yansıyor ki harca harca bitmez saat ücreti 4.27 memurların nöbet ücreti 5 şükür sözleşmelilerin 4.27...90 saatten fazla nöbete kaldığın zaman 90 saat üstü ödenmez -
@figo102009
Tabiki yansır maaşa nöbet yansıtmaz mi hem öyle bir yansıyor ki harca harca bitmez saat ücreti 4.27 memurların nöbet ücreti 5 şükür sözleşmelilerin 4.27...90 saatten fazla nöbete kaldığın zaman 90 saat üstü ödenmezİç açıcı konuşmalarınızdan ötürü teşekkür ederim hocam :))
-
Muahafaza memurlugundan neden herkes sikayetci ? Hic ic acici seyler yazan gormedim. Muhafaza da nobet ucreti var mi fazla mesai vs? Sahsen ben kazanirsam isyerinde yatip kalkmayi dusunuyorum hergun fazla mesai yaparim
-
@figo102009
Ne demek dost acı söyler :)) güzel güzel hiç yoktan iyi gelin sizde aramıza birlikte çile çekelim :))) -
@figo102009
Ne demek dost acı söyler :)) güzel güzel hiç yoktan iyi gelin sizde aramıza birlikte çile çekelim :)))Bu müşfik halinizden ötürü sonsuz saygılar : ) Teşvik edici cümlelerinizi puanlar açıklandıktan sonra değerlendireceğim :))
-
Sizce puanlar ne olur arkadaşlar 81.5 puana muayene yada büro personeli gelir mi acaba ?
-
@asyasy, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Sizce puanlar ne olur arkadaşlar 81.5 puana muayene yada büro personeli gelir mi acaba ?
Benim de çok merak ettiğim husus bu...
-
@figo102009 Muhafazaya başvuru yapamıyorum zaten şartlar sağlamıyor. 80 83 puan arası çok kritik puanlar ne umudu kesebiliyorsun ne de umut bağla ya biliyorsun.
-
@asyasy, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@figo102009 Muhafazaya başvuru yapamıyorum zaten şartlar sağlamıyor. 80 83 puan arası çok kritik puanlar ne umudu kesebiliyorsun ne de umut bağla ya biliyorsun.
Muhafazaya bende yapamıyorum. Geri kalan içerisinde artık..
Bide birden çok başvurabilme hakkımız yok di mi? Sadece 1 tane başvurabiliyoruz?
-
@figo102009 Birine başvuru yapabiliyoruz diye biliyorum daha önce öyleydi. Yine de siz iyice araştırın sizi yalnış yönlendirmeyeyim.
-
Arkadaşlar umutsuz olmakla birlikte puanım 76 siz olsanız nereye başvururdunuz büro görevlisine gelir mi
-
@ddguy muhafazaya basvur.Diğerleri zor...
-
@ddguy, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Arkadaşlar umutsuz olmakla birlikte puanım 76 siz olsanız nereye başvururdunuz büro görevlisine gelir mi
Direkt muhafaza hocam.
-
branş sıralamasına ösym sitesinden bakınca 20 bin polislikten gidenler buna dahil mi
-
Eğitimler ne kadar sürüyor ve eğitim aşamasında maaş veriyorlar mı
-
@fanyaa07 branş sıralamasında yalnızca merkezi atamadan gidenler görünüyor hocam.