Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Dpb'nin sitesinde yazan nodan baska modu var mı ?
-
@sinek insanlar her şeyden şikayetçi. Bugün bir muhafaza memuru 4 binden az maaş almıyor. Yolluk olan yerlerde 5 bin alıyor. Meslekte 3 gün kapılarda geçiyor zor mu zor ama üç yıl dayanıp a kadro kadar maaş alabileceğin ve mesleki kariyer açısından yükselebileceğin bir işin oluyor. Şikayet bizim ülkede bitmez çünkü her işte şikayet edilecek bir şey vardır.
-
@sasvesas eğitim aşamasında maaş ve mesai yatar. Bir de memur yolluğu alırsınız. 2018 yılı itibariyle 35 tl civarında.
-
Benim de 76.5 puanım var, acaba muhafaza için şansım nedir, sizce umutlanmalı mıyım
-
@liberallium1 74.9 la bekliyoruz kardeş. sana sıra gelir. bize sıra gelir mi bakalım
-
@fanyaa07 son alıma göre düşünürsek puanların bayağı düşmesi gerekiyor ama yine de bilemiyoruz İnşallah hepimize gelir sıra
-
Arkadaşlar 75 üstü herkesin şansı var muhafaza için. Hem sözleşmeli olması hemde kura ile atama olması nedeniyle yazmayacak.çok.
-
@antimülakat haklisin kardesim yani benim icin sorun degil zaten hayatim insaatta calismakla gecti simdiye kadar. Gumruk kapisinda beklemek bana bal kaymak gibi gelir
-
Arkadaslr basvurular basladi mi ?
-
@Antimülakat hocam unvan değişikliği olmadan diğer sozlesmeli kadroya geçiş yokmuş.ben muayeneyi secersem bir skıntı olur mu?
-
@rlg seninki unvan değişikliği oluyor. Sanki sorun olmaz gibi.
-
@antimülakat
Hocam inşallah olmaz iki gündür kafayı siyirdim. Döner sermayeyi seçmeye karar vermiştim tam bana göre dedim. Olmazmış o anladigim,araştırmalarım sonucunda.muayene olursa bunu yapcam. -
Buro kac puannlara duser tahmini arkadaslar
-
@calii diğer bakanlık ve kurumların büro personeli alımı taban puanları 75 civarını gördü hocam.
-
@burcuburcu, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@calii diğer bakanlık ve kurumların büro personeli alımı taban puanları 75 civarını gördü hocam.
Sahiden o kadar düşer mi hocam?
Bide bunlar içerisinden azıcık aşım kaygısız başım denileni hangisidir
-
@figo102009 hocam başınızdaki amire bakar, ne yalan söyleyim tamamıyla şans işi.
-
73.85 e gelme ihtimali var mıdır?Hayal mi olur?
-
@calii
Büro 82 yıl rahat görecek bence.bende an itibariyle karar verdim gümrük tercihinde bulunmicam. Avantaj var alimda sizler için. -
2 sene evvel benzer ilan için bu sitedeydim şimdi muayene memuruyum. Antimülakat arkadaş her şeyi cevaplamış gördüğüm kadarıyla ama hala kafasında soru işareti olan varsa yardımcı olurum arkadaşlar
-
@parşömen, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
2 sene evvel benzer ilan için bu sitedeydim şimdi muayene memuruyum. Antimülakat arkadaş her şeyi cevaplamış gördüğüm kadarıyla ama hala kafasında soru işareti olan varsa yardımcı olurum arkadaşlar
Hocam fazla bilgi göz çıkarmaz antimulakat hocamdan sonra sizde artılar ve eksiler noktasında neler dersiniz
Siz kaçla atanmıştınız? Sözleşmeli olmasıyla ilgili görüşleriniz vs..?