Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@victory-carleone sözleşmeli olmak seçilmeye engel teşkil eder mi
-
@sasvesas bundan sonrakilerin hepsi sözleşmeli olacak galiba engel teşkil etmez bence ama oraya seçilirim diye çokta umutlanma Allah nasip eder girersen anlarsın seçmede bir kriter yok sen muhafazayı kazanda inşallah gerisi halledilir belkide sen istemiyeceksin sonradan
-
Kesinlikle haklısın ben merak ettiğim için sordum
Şu an olsun da gerisi sonraki iş -
@antimülakat, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Arkadaşlar şunu belirtmekte fayda var. Kurum ilan metninde, mesleklerin karşısında belirtilen her il'e atama yapar. Bunun dağılımı farklı farklıdır. Kimi yere 5 muhafaza, kimisine 60 muhafaza gibi. Ben bu sözleşmeli atamasını şuna bağlıyorum. Özel sektörde eşi çalışanlar ve son 1 yıl içerisinde 6 ay SGK primi yatırmış olan eşlere tabi olan GTB memurları diledikleri yere tayin olabildiler. Hal böyle olunca kapılarda ciddi personel açığı oluştu, geçici görev meselesiyle bunu çözmek isteyen GTB'de hem çok masrafa katlanıyor, hem personeli gönülsüz isteksiz gidiyor hem de personel için mağduriyet oluşuyor. Bu nedenle sözleşmeli personel alım kararı alındı ve ilk uygulamada da böyle bir ilana çıkıldı. İlerleyen süreçte sözleşmeli personel için çalışma usül ve esasları netleşir diye düşünüyorum.
4B li büro personeli olarak çalışanlar başvuru yaparsa sizce sıkıntı olur mu? bu konuda bir bilginiz var mı?
-
gtb yı aradım bugün yine 4b çalışanlar işten ayrıldıktan sonra 1 sene geçmedikçe başvuru yapamazlar diyor.gecen aradığımda yapabilir bir şey kaybetmezsiniz demişlerdi. ne yapayım bilemiyorum. dogrusu nedir bunun bilen var mı?
-
@okyanus
Hocam bide siz arayın gtb yıl size ne diyecekler -
Muhafaza memurlugunda Yabanci Dil tazminati var mi arkadaslar?
-
@sinek hocam her memurlukta yabancı dil tazminatı var ama miktarı düşük en yüksek seviye için bile 100 tl değil.
-
Arkadaşlar renk körlüğü gümrük muhafaza memurluğu olmak için bir engel mi?
-
@ckmkerdal sn @Antimülakat ?
-
@ckmkerdal kardeş mülakattan sonra silah kullanabileceğine dair tam taşelküllü hastahane raporu istiyorlar onu alabilirsen sıkıntı yok alamazsan sıkıntı
-
@victory-carleone ilanda renk körlüğü vs.engeller bulunmadığını belirten "yurdun her yerinde görev yapabilir ve silah kullanabilir raporu" yazıyor. Renk körlüğüne rağmen bu raporu verirler mi ki?
-
@ckmkerdal işte okunuda bişiy diyeneyeceğim onu oturduğun ilde o heyet raporunun alındığı tam teşekküllü hastahaneye sor kardeş
-
@ckmkerdal ama eskiden etimesgut devlet hastahanesinin verdiği raporlar gün yüzüne çıkmıştı sağlam adamlara bile sorf ötv indiriminden ve askerlikten yararlanması için engelli raporları verilmiş zamanında
-
@rlg, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
gtb yı aradım bugün yine 4b çalışanlar işten ayrıldıktan sonra 1 sene geçmedikçe başvuru yapamazlar diyor.gecen aradığımda yapabilir bir şey kaybetmezsiniz demişlerdi. ne yapayım bilemiyorum. dogrusu nedir bunun bilen var mı?
Unvana bakılıyor. Unvan farklıysa yapılıyor.
-
Büro personeli için il müdürlükleri ve bölge müdürlükleri arasında nasıl bir fark var bilen var mı acaba?
-
@figo102009
Benimde kafamı karıştıran orası yurt yönetim personeliyim SGK girisim büro personeli hocam. -
@figo102009
Benimde kafamı karıştıran orası yurt yönetim personeliyim SGK girisim büro personeli hocam.1-) Eğer Gümrük'teki ilanda büro personeli varsa olmaz elbette. Farklı olmalı, muayene memuru gibi...
2-) Bende size bir şey sorayım Bu seneki KYK ilanında Büro Personeli ilanına başvurdum. Acaba büro personelinde nöbet sistemi var mı? Bide tayin oluyor mu..?
-
@figo102009
Hocam bugün ilk defa güldüm herkesin derdi başka tamam bende size yardımcı olayım. -
@figo102009, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@figo102009
Benimde kafamı karıştıran orası yurt yönetim personeliyim SGK girisim büro personeli hocam.1-) Eğer Gümrük'teki ilanda büro personeli varsa olmaz elbette. Farklı olmalı, muayene memuru gibi...
2-) Bende size bir şey sorayım Bu seneki KYK ilanında Büro Personeli ilanına başvurdum. Acaba büro personelinde nöbet sistemi var mı? Bide tayin oluyor mu..?
Büro personeli il müdürlükleri için alındı.siz il müdürlüğünde 8.30-5.30 çalışacaksınız.nobet yok. Tayin KYK da eşin polis avukat vs.ise oluyor.onun dışında tayin hakkı zor oluyor.