TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018

KPSS B
    gtb personel alımı 2018
    227
    2180
    595125
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • B
      bunekadarçalışma @balans etkisi Son düzenleyen:

@balans-etkisi Allah hayırlısını versin kardeş demekki nasibin başka yerdedir belkide daha iyi yerler olacak moral bozmadan devam etmek lazım kaçıncı mülakatın bu

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • B
        balans etkisi @bunekadarçalışma Son düzenleyen:

@bunekadarçalışma kuruma girdikten sonra 2 mülakat gördüm bi kerede sgk dent yard olmadı kasım 2015 guyda 1 soruyla kaçtı mülakata kalamamıştım bu sene biraz mola verdim ama bırakmıcamda sanırım memur olanları A grubu mülakatlarında almıyorlar gibime geliyor zaten girmişsin gözüyle bakılıyor sanki

• B

@balans-etkisi bence öyle değil sen çalışabiliyorsan a kadrolara çalış genede olmaz diye birşey yok belki nasibin başka yerdedir

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • B

@bunekadarçalışma eywallah müdür senin il neresi bu arada?muhafazayken sanırım doğuda falan başladın?yinede insanın içinde bi umut oluyor ona sarılıyor buna şükür ama daha iyi yerler neden olmasın olabilirde yapanların kimseden bi farkı yok sonuçta

• B

@balans-etkisi doğubeyazıt gürbulakta çalıştım

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • B

@bunekadarçalışma sağlam yerde başlamışsın müdür :)bende oralarda başlasam çok daha fazla asılırdım derslere kesin hayırlısı olsun

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • S
                  sinek KVKK Son düzenleyen:

Muhafaza memurlugunda yukselme nasil oluyor arkadaslar?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • F
                    figo102009 Son düzenleyen:

Hocalarım 83 puan ile hangisine başvurmak mantıklı olur acaba 😞

calii E 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • calii
                      calii @figo102009 Son düzenleyen:

@figo102009 ben muayene gelir 83 lere diye dusunuyorum

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • Antimülakat
                        Antimülakat Son düzenleyen:

Arkadaşlar şunu belirtmekte fayda var. Kurum ilan metninde, mesleklerin karşısında belirtilen her il'e atama yapar. Bunun dağılımı farklı farklıdır. Kimi yere 5 muhafaza, kimisine 60 muhafaza gibi. Ben bu sözleşmeli atamasını şuna bağlıyorum. Özel sektörde eşi çalışanlar ve son 1 yıl içerisinde 6 ay SGK primi yatırmış olan eşlere tabi olan GTB memurları diledikleri yere tayin olabildiler. Hal böyle olunca kapılarda ciddi personel açığı oluştu, geçici görev meselesiyle bunu çözmek isteyen GTB'de hem çok masrafa katlanıyor, hem personeli gönülsüz isteksiz gidiyor hem de personel için mağduriyet oluşuyor. Bu nedenle sözleşmeli personel alım kararı alındı ve ilk uygulamada da böyle bir ilana çıkıldı. İlerleyen süreçte sözleşmeli personel için çalışma usül ve esasları netleşir diye düşünüyorum.

Y O 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • E
                          erglmr @figo102009 Son düzenleyen:

@figo102009 ben 83 ile geleceğini düşünmüyorum neden derseniz branş sıralamalarını inceleyin 3 binlerde olacaksınız çağrılan sayı 300 o yusden 86 üstü kesin gibi

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • F
                            fanyaa07 Son düzenleyen:

branş sıralamasına nerden bakıyoruz.link var mı

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • E
                              erglmr @fanyaa07 Son düzenleyen:

Ösym aisten başvurularım kısmında KPSS lisans 2016 ya tıkla sağ üstte branş Sıralaması var ordan bölümleri seçip hesapla diyeceksin

• C
                                ceylan16 Son düzenleyen:

Muhafaza hariç 81 puanla diğerlerinin gelme ihtimali var mıdır sizce ? Yoksa hiç umutlanmaya gerek yok mu?

• Y
                                  yea.sbf Sayıştay Denetçileri @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat Gümrük muhafaza da sıralamaya girer ve mülakatı geçersem uzun süredir özel sektörde çalışan sözlüm ile evlenmeyi ve onun bulunduğu ilde görev yapmak için kuraya katılmadan sözlümün çalıştığı il için başvuru yapmayı düşünüyorum. Bu durumda benim talebin geçerli olmayacak mıdır. Yani sözleşmeli olması bu duruma engel teşkil edecek midir? Bilginiz nedir bu konuda. Teşekkür ederim.

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • Antimülakat
                                    Antimülakat @yea.sbf Son düzenleyen:

@yea-sbf hocam.sözleşmeli olmasa sıkıntı yok ama sözleşmeli personel için mevzuata bir bakmakta fayda var. Veya değişiklik söz konusu olursa o konulara bakmak gerekiyor. Bana sanki sözleşmeli alınmasındaki sebepte eş durumu tayinlerde yaşanan kitlenme gibi de geliyor.

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • Y
                                      yea.sbf Sayıştay Denetçileri @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat Eyvallah hocam

• S
                                        sasvesas Son düzenleyen:

@Antimülakat üstad kaçakçılık ve istihbarat bölümüne geçiş nasıl oluyor
                                        Muhafazayı kazandıktan sonra mülakat aşamasında mı belli oluyor
                                        Bilen biri yardımcı olabilir mi teşekkür ler şimdiden

V 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • V
                                          Victory Carleone @sasvesas Son düzenleyen:

@sasvesas mülakatta belli olmuyor işe başlıyosun ondan sonra seçiliyorsun seçmede bir kriterde yok oradakilerle iyi ilişkiler kurarsan geçersin

Cehalet ne güzel birşey; Herşeyi biliyorsun...!!

Güneş Bizim İçinde Doğacak..!

Söyleyecek Çok Şey Var Ama Söyleyecek Adam Bulmak Zor...

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • R
                                            rlg Son düzenleyen:

Döner sermaye memurluğu 83.9 a gelir mi arkadaşlar tahmini olan var mı.ve risk açısından nasıl maaş konusunda net bir şey öğrenemedim ama 2.800 dur en az diye düşünüyorum.

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 108
                                            • 109
                                            • 6 / 109