Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Şimdi dostlar iki önemli durumdan bahsedeceğim. Bu bilgileri bana ulaştıran Ticaret Bakanlığı yeni personellerine buradan teşekkür ederiz.
Birinci mesele güvenlik soruşturması ile ilgili. Arkadaşımıza bu meselenin tamamlandığı, yeni bir bekleme süreci olmayacağı belirtilmiş. Evrak tesliminden sonra siteyi takip edin, kura çekimi tarihini yayınlayacağız ve kısa sürede sizi başlatacağız demişler. Uzun uzun bekleme durumu olmayacak dostlar.
Şimdi gelelim ikinci meseleye;
-
Yine bir başka arkadaşımız beni şu konuda uyardı, ilan metnine bakarsanız şöyle bir ibare geçmektedir.
Sınavı kazanan adayların atamaları, istenilen belgelerin Bakanlığımıza ibraz edildikten ve kendileri ile hizmet sözleşmesi imzalandıktan sonra yapılacaktır.
Şimdi hizmet sözleşmesinin ne zaman imzalanacağı konusu çok önemli. Eğer bunu kura çekiminden sonra imzalatacaklar ise, atandığınız yere gitmeden sözleşmeyi imzalamaksızın hayatınızda değişiklik olmadan kaldığınız şekilde sınavlara çalışmaya devam edebilirsiniz. Bu sayede, 4/b olan bir kadrodan 4/b olan başka bir kadroya atanmak için 1 sene beklemenize gerek kalmaz. Aynı şekilde diğer a kadrolara geçme durumlarında istifa vs. gibi durumlarla uğraşmazsınız.
-
@antimülakat abi egitim ne kadar suruyor bilginiz var mi
-
Her zaman söylediğimiz gibi burası gerçekten herkesin evi. Bizi bizden başka anlayacak, derdine derman olacak, gücüne güç katacak başka kimsemiz yok. Herkes bu eve bir tuğla koymak için elinden geleni yapıyor. İyi insanlar olarak anılmak, bana da yardımı dokundu denilenlerden olmak bizim karımız. Gördüğünüz gibi forumdaki arkadaşlarımizda bu mantıktan hareketle bu bilgileri paylaştılar. Buraya atılan her tuğla, her bir kürek çimento için minnettarız.
-
Memur eğitimi 40 gün
Muhafaza memuru eğitimi 2,5 ay
Muayene eğitim 4 ay 10 gün.Ankara Esenboğa'da eğitim yapılmaktadır.
-
@antimülakat hocam bende sizlere minnettarim cok sagolun hakikaten burada cok sey ogrendim emeginize yureginize saglik
-
@antimülakat sen nasil bir kralsin
-
@sinek hocam yayinlanan o toplu listelerden baska herhangi bir bireysel girip baktigimiz bir sonuc sorgulama yok degil mi,yani mulakat puanimizi filan gordugumuz ya da tc kimlik no muzun oldugu
-
@mhmt4228 saglık raporu en gec cuma olabilir derken kardes? Tüm belgeler 3 üne kadar teslım edılmıyor mu
-
@duyguuu37 yok hocam ordaki yayimlanan liste esastir. Ozel sorgu ekrani yok
-
@sinek tamam hocam tesekkur ederim:)
-
@antimülakat Eğitim sırasında maaş olayı nasıl olur peki hocam? Bir de buradan ptt'ye(uzman yardımcılığı ıcın ) geçmek sorun olur mu?
-
@antimülakat sözleşme imzalamadna önce sınavalara çalışmaya devam edebilirsiniz demişsiniz peki sözleşme imzaladıktan sonra derslere calısmaya engel olan drum ne? şimdi biz sözleşme imzaldıktan sonra 4b li kadrolu bır memurluk kazansak oraya gecmek ıcın 1 yıl beklememiz mi gerekiyor?
-
Arkadaşlar etrafınızda gumrukten elenen varsa söyleyin yedek liste için Cimere basvuruyoruz.Yedek liste arttirilsin diye.67 nedir ya en az 250 kişi bu kuruma gitmez.
-
@engin0516 hocam 4/b li iken 4/b olan başka bir kadroya geçmek için en az 1 sene bekleme şartı var. Ne kadar uygulanıyor bilmiyorum ama kural olarak böyle.
-
@duyguuu37 hanım ve @sinek kardeşim sağolun eksik olmayın. Yardımcı olabiliyorsak amacımız hasıl olmuş demektir.
-
@antimülakat bu 4 b sözleşmelileri kapsayan kadromu oluyor? yoksa a grubu kadro b guru kadro dakı b gurubumu ? mesela polislik 4a mı 4b mı 4 c mı bılgınız var mı?
-
@antimülakat ptt 4/b mi ?Bİlginiz var mı?
-
@engin0516 sözleşmeli personel hocam.
-
@öğrenci evet hocam, bildiğim kadarıyla orada da idari hizmet sözleşmesi söz konusu.