Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
İstanbul muhafaza için whatsapp grubu yoksa ben açıp orada toplanalım
-
Wp yok TY var hocam.
İstanbul gümrük muhafaza bu whatsapp grubunda toplanalım bilgi paylaşırız.
-
@antimülakat İnşallah hocam. Teşekkür ederim.
-
arkadslar guncel maas konusunda bilgi verecek varmi buro personeli icin
-
@mhmtakf80 4-4.5 bin arası maaş mesai olur hocam.
-
@antimülakat sagol
-
@antimülakat evet hocam çok şükür benimde Van /Kapikoy oldu doğu gorevim aradan çıkmış olacak
-
Arkadaşlar herkesin işi hayırlı olsun. Eskişehire atanan arkadaş var mı acaba
-
@antimülakat hocam Rize gümrük nasıldır sizce ? Yolluk mesai vs olur mu ?
-
@sad38guy güzeldir. Bol bol çay ithalatı yaparsın. Yolluk vardır diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar şu an çoğunuzda olmayan ancak mesleğe girişle önemini kavrayacağınız bi husus var: meslek riski.
Kapıların -özellikle doğu kapılarının- güvenliği devlet için çok kritik. Hissedeceğiniz idari baskının sebebi bu olur. Rahat olarak bildiğim esendere var. Kapıköyde risk maksimumdur. Üzümlü'nün fiziki şartları kötüydü (modernize edildi diyorlar, bilmiyorum) ancak tır geçişi olmadığı için riski düşüktür. Gürbulak risklidir.
Bir de epey kalabalık olacaksınız genelde gittiğiniz yerlerde. Bu da mesai saatlerinin rahatlamasına yol açacak.
-
@parşömen Hocam kilis öncüpınar nasıldır ?
-
@suaybg bahsettiklerim dışındakilerle ilgili pek bilgim yok kardeşim. Ama 5.bölgeyle mesleğe başlamak iyidir. Hatta bu 5.bölge suriye sınırıysa bal şekerdir
-
@parşömen hocam ne gbi avantajı var surıye sınırı olmasının. Cilvegozu nasıldır?
-
@paradoks89 hocam olaya bölge görev süresi olarak bakın. Gürbulak, Dilucu 5. Bölge. Sarp 4. Bölge, Kapıkule 2. Bölge. Bunlar kendi bölge listelerinin en kötü yerleri. Durumu daha net şöyle ifade edeyim: Kapıkule 2. Bölge, Çeşme 2. Bölge. Birinde bol bol balık tutarsın, diğerinde bol bol kaçakçı kovalarsın. Hangisinde görev yapmak istersin?
-
Bir de şu gümrükte risk her yerde. Yeri gelir bir operasyon sonrası Çeşmede de onlarca memur göz altına alınabilir. Bunun kapısı, limanı, iç gümrüğü yok.
-
@paradoks89 fazla iş yoğunluğu yok hocam. 5. Bölgenin güzel yerlerinden endişe etmeyin, görev sürenizi tamamlamaya çalışın. Şimdi bir arkadaşla konuştum sıkıntı yok diyor.
-
@Antimülakat hocam doğu görevi 3 yilmi 6 yilmi? Sözleşmeli farkeder mi? Bilginiz varmı?
-
@antimülakat hocam çok teşekkur ederim cevaplarınız için çok sağolun. Aynı zamanda guy mulakatıda beklıyorum kararsızdım gitmekte fayda var
-
Merhaba arkadaşlar. Ben bugün hakkımdan feragat ettim. (Şırnak gümrük muhafaza) Bakanlığa feragat dilekçemi verdim. Yedek arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun.