Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Arkadaşlar kura sonuçlarina bakarsak evraklarini teslim edenler 1159 kişi muhafaza memur adayları.. ama toplam alımlar 1250 kişi zaten 91 kişi evrak tesliminde bulunmamış...yedek sayısı 67... belliydi baştan çoğu kişinin başvuruda bulunmayacağı neden gümrük bakanlığı 67 yedek belirledi? Kura sonuçlarinda da doguya çıkan çoğu arkadaşımız gitmeyecek... Bizleri madur etmenin ne anlamı var bu zihniyet sürdükçe daha çooookkkkk işsiz kalıcaz ne yazık kiiiii emeklerimize yazıkkkkk
-
Öncelikle bütün arkadaşlara hayırlı olsun bende muhafaza memuruyum yaklaşık 3 yıldır sorusu olanlar varsa yardımcı olabilirim elimden geldiğince
-
@balans-etkisi şırnak nasıl hocam?
-
@ese03 ipekyoluysa direk haburdur ki haburda yoğun bi yer ama direk şırnak yazıyorsa hocam havaalanı olabilir malum güneydoğu bölgesi şehir pek içaçıcı değildir diye düşünüyorum ama gürbulaktan esendereden sarptan daha iyi olduğu kesindir bence
-
@balans-etkisi ipekyolu çıktı eve.. peki maaş lojman yolluk durumları nasıldır?
-
@ese03 habur hocam gideceğin yer yolluk olmaz kapılarda maaş+mesai alırsın 4300-4400 falan civarı ama 5.bölge için suriye kapılarından sonra güzel yer bence
-
@balans-etkisi Aktaş-Çıldır hakkında bilginiz var mıdır hocam
-
@0626 çok yok bilgim hocam yeni açıldı 1-2 sene oldu sanırım ardahanda çok yoğun değil diye duydum sadece
-
@engin0516 o konuda 3 ve 5 yıl tereddütü yaşanıyor. Henüz net değil hocam.
-
@balans-etkisi rize gümrük nasıldır hocam ?
-
@balans-etkisi ortalama maaş ne kadar?
-
@gurkan-tetik aynen bende varım
-
@balans-etkisi Hocam Bursa ile ilgili bilginiz var mı çalışma şekli ve maaşları ile ilgili
-
@balans-etkisi İstanbul'da şartlar nasıl hocam?
-
@balans-etkisi hocam batı Akdeniz Antalya hakkında bilgi verir misin ?
-
@antimülakat hocam eğitim oluyor mu ? Ne kadar sürüyor ve nerede yapıldığı konusunda bir bilginiz var mı?
-
@parşömen hocam van/kapıköy hakkinda bilgi verebilirmisiniz.
-
@wtpooh açılırsa linkini atabilir misiniz
-
Maaş konusu çok belirsiz ankarayi aradım 3000-3200 arasi bi maaş olcak dediler şuan bizim pozisyonumuzda çalışan kadrolular 4000tl aliyo arada 1000tl fark war
-
@didos88 böyle bir şey yapmazlar umarım iş barışını bozacak bir davranış olur.